ΣΟΚ: 30χρονος και 19χρονη άφησαν την ζωή τους στην άσφαλτο

 

Δυστυχώς άλλοι δύο νέοι άνθρωποι θυσιάστηκαν στον Μολώχ της ασφάλτου πιθανών λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Δύο νέοι άνθρωποι, θα είναι απόντες από την ζωή της περιοχής μας.

Το κακό έγινε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σήμερα το πρωί στις 7 περίπου στο ύψος του Αγίου Αθανασίου Δράμας, όπου ένα ΙΧΕ επιβατηγό αυτοκίνητο προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ και έχασαν την ζωή τους ένας 30χρονος και μία 19χρονη.

Μαρτυρίες ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες. Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, κάτοικοι είπαν ότι ο οδηγός έτρεχε υπερβολικά και ότι το κοντέρ «κύλησε» στα 180, σε έναν δρόμο όπως αυτός ο Εθνικός στο ύψος του Αγίου Αθανασίου Δράμας, σημαίνει μία πορεία με κατεύθυνση τον θάνατο.

Η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση επιβεβαίωσε τον θάνατο των δύο νέων ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους προσκρούοντας σε κολώνα της ΔΕΗ στην προαναφερόμενη περιοχή και στο κομμάτι της Εθνικής Οδού στο ύψος του Αγίου Αθανασίου Δράμας. Όπως ήταν φυσικό η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση, δεν μπορούσε να μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες μιας και ακόμη το θανατηφόρο δυστύχημα και η απώλεια των δύο νέων ανθρώπων ακόμη διερευνάτε.

Η ουσία; Δύο νέοι  συμπολίτες μας, πάνω στον ανθό της νιότης, έχασαν την ζωή τους και μάλλον από υπερβολική ταχύτητα.