Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία τεσσάρων πλανητών στον Σκορπιό θα συμβάλλει σε μια σημαντική οικονομική ρύθμιση ή συνεργασία, αλλά και σε κάποια άμεσα έσοδα, που θα σου επιτρέψουν να αποκτήσεις κάτι που θέλεις. Επιπλέον, αν μέχρι σήμερα έβρισκες μια «πόρτα» χρηματοδότησης κλειστή, δεν έχεις παρά να την κτυπήσεις ξανά.

Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να βρεις συμμάχους, ώστε να δράσεις συλλογικά και πιο αποτελεσματικά. Από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να υπάρξουν επιπλοκές, προβλήματα και… δράματα στο φιλικό σου περιβάλλον!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχοντας τέσσερις πλανήτες απέναντί σου δεν έχεις παρά να εξαντλήσεις την όποια συνεργατική σου προδιάθεση, αφού μπορεί να συμβάλλει σε μια επωφελή συμφωνία ή να σε φέρει σε επαφή με άτομα που συμφωνούν με τις αντιλήψεις σου και μπορείτε να μοιραστείτε πολλά.

Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να τολμήσεις το… κάτι παραπάνω κι ίσως σημειώσεις μια σημαντική νίκη στα επαγγελματικά σου, ύστερα από μια επίμονη διεκδίκηση. Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι εύκολο να γίνεις «μπουρλότο» και τελικά να ξεσπάσεις ή να βγάλεις τα απωθημένα σου «επί δικαίων και αδίκων».

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι τέσσερις πλανήτες στον Σκορπιό σε βοηθούν να διευρύνεις τον κύκλο εργασιών σου, ενώ οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να ψάξεις για μια δουλειά που σε εκφράζει, αλλά και να εξοπλίσεις την επιχείρηση σου με το σωστό δυναμικό και τα κατάλληλα εργαλεία.

Παράλληλα, ο ενεργός Άρης οξύνει το πνεύμα σου και σε ωθεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο. Από την άλλη πλευρά όμως, με «πέτρα του σκανδάλου» τα προσωπικά ή θέματα των παιδιών σου, ίσως προκύψουν εντάσεις με κάποιον/α γείτονα ή συγγενή, με την συνέχεια να δίνεται στις δικαστικές αίθουσες!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία τεσσάρων πλανητών στον Σκορπιό προάγει την δημιουργική σου έκφραση, ενώ σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα που αγαπάς. Ίσως μάλιστα να περάσεις όμορφα και… ζωηρά σε μια οικογενειακή συγκέντρωση ή μια εκδήλωση σε κλειστό χώρο, από την άλλη πλευρά όμως μια συναισθηματική υπόθεσή σου θα σε «ταράξει».

Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να αναλάβεις… άμεση δράση στον οικονομικό τομέα, έχοντας καλές πιθανότητες να αποκομίσεις οφέλη, αν όμως μπλέξεις τα συμφέροντά σου με τα προσωπικά σου ενδέχεται να χάσεις και στα δύο!

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη και ο Ερμής στον Σκορπιό προωθούν μετατροπές στον χώρο σου, ενώ αναμένονται… μπόλικες επισκέψεις, που ναι μεν θα σε αναστατώσουν αλλά όλο και κάτι καλό θα βγει από αυτές! Επιπλέον, με την συνδρομή του Ερμή και του Δία στο ίδιο ζώδιο είναι πιθανό να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό σου ζήτημα ή να λάβεις ένα κληροδότημα.

Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί –θέλοντας και μη- να αλλάξεις πολλά από τα κακώς κείμενα στην ζωή σου, ιδιαίτερα ως προς τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να πάρεις την αφορμή από μια επίθεση που θα δεχθείς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι τέσσερις πλανήτες στον Σκορπιό σε κάνουν πιο κοινωνικό, διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών αλλά και των ενδιαφερόντων σου, ενώ είναι πιθανό να πολλαπλασιαστούν οι μετακινήσεις σου. Ίσως μάλιστα… παραπλεύρως να πετύχεις και μια σημαντική οικονομική ρύθμιση!

Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου, μην πετάξεις όμως τίποτε, αφού κάποια πράγματα θα σου χρειαστούν μελλοντικά. Επιπλέον, το εργασιακό περιβάλλον σου συνταράσσεται από αντιζηλίες, στις οποίες καλό είναι να μην συμμετέχεις, για να μην… μπλέξεις κι εσύ!

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλούν να βελτιώσεις άμεσα τα οικονομικά σου, όχι μόνον γιατί πρέπει αλλά επειδή… μπορείς! Μην διστάσεις λοιπόν να κάνεις μια κίνηση που μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες στην ζωή σου, είτε πρόκειται για μια σημαντική αγορά-πώληση, είτε για μια δουλειά-συμφωνία που σε αναβαθμίζει μισθολογικά.

Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε κάνει πιο δραστήριο/α και δημιουργικό/η από την άλλη πλευρά όμως συναισθηματικά φαίνεται να είσαι σε φάση αναταραχής, είτε αυτή προκύψει στα προσωπικά σου, είτε προέλθει από τα παιδιά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τέσσερις πλανήτες στο ζώδιο σου, ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός, προέχει ωστόσο και η δικτύωση σου με πρόσωπα και πράγματα. Μπορείς μάλιστα να πετύχεις πολλά μέσα από μια κρυφή συμφωνία, γι’ αυτό μην επιτρέψεις στο θυμικό ή ένα «κόλλημά» σου να τα… χαλάσει όλα μέσα σε μια στιγμή!

Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε κάνει πιο διεκδικητικό σε περιουσιακά ή προσωπικά ζητήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα συναντήσεις αντιδράσεις. Επιπλέον είναι εύκολο να προκύψουν ενδοοικογενειακές έριδες ή… επείγοντα περιστατικά στο σπίτι και στο γραφείο σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου δίνουν άμεση πρόσβαση σε μυστικά ή πληροφορίες, που σχετίζονται κυρίως με προσωπικά ή εργασιακά θέματα, ενώ μπορεί να «κτίσεις» και μια κρυφή συμμαχία. Είναι ωστόσο σκόπιμο να μην εξαντλήσεις αυτήν την εύνοιά σου, ασχολούμενος/η αποκλειστικά και μόνον με… κουτσομπολιά!.

Παράλληλα, με τον Άρη στον 3ο ηλιακό οίκο σου, «διψάς» για νέες γνώσεις κι είναι πιθανό να ξεκινήσεις ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να «τα πάρεις στο κρανίο» με κάποιον/α και να δράσεις απότομα ή αψυχολόγητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πολυαστρία στον 11ο ηλιακό οίκο σου θα συμβάλλει στην πρόοδο σου, αρκεί κι εσύ να «παίξεις» πιο ομαδικά και να εμπιστευτείς τους άλλους. Ακόμη, μια υπόθεση σου μπορεί να προχωρήσει μέσα από την υποστήριξη ενός συλλογικού φορέα ή ύστερα από την μεσολάβηση ενός φίλου ή μιας φίλης.

Παράλληλα με τον ενεργό Άρη να «πιλατεύει» τα οικονομικά σου, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για να πάρεις ένα ρίσκο παραπάνω. Επιπλέον θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις μια παλιά υπόθεση σου, που όσο υπάρχει είναι ένα «αγκάθι» για σένα, αφού σε κρατά εξαρτημένο/η και εγκλωβισμένο/η.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η παρουσία τεσσάρων πλανητών στον 10ο ηλιακό οίκο σου συμβάλλει θετικά στην προώθηση των ιδεών ή του έργου σου κι ίσως σε φέρει κοντά σε μια σημαντική διάκριση. Επιπλέον η δημοσιοποίηση ενός θέματος που αφορά στην καριέρα σου, θα λειτουργήσει θετικά, προσελκύοντας άτομα τα οποία μπορούν να προσφέρουν βοήθειες και λύσεις.

Παράλληλα, με τον Άρη στο ζώδιο σου ήρθε η ώρα και η στιγμή να ηγηθείς μιας προσπάθειας. Από την άλλη πλευρά όμως κατακλύζεσαι από έντονα συναισθήματα που «θολώνουν» την κρίση σου και σε κάνουν πιο… φανατικό/η στις επιδιώξεις σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μέσα από συνεργασίες και ανταλλαγές απόψεων, τα σχέδιά σου είναι σε καλό δρόμο, ίσως μάλιστα να μάθεις καινούρια πράγματα ή να ευνοηθείς από μια εξέλιξη νομικής φύσεως. Επιπλέον, η Σελήνη, με την… κουστωδία της στον Σκορπιό σε διευκολύνουν να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα κι αν χρειαστεί, μην διστάσεις να ταξιδέψεις για να κλείσεις μια συμφωνία.

Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο, είναι πιθανό μάλιστα να υποπέσει στην αντίληψή σου κάτι που θα σε ταράξει ή θα σε «σοκάρει». Επιπλέον ενδέχεται να υποτροπιάσει κι ένα παλιό θέμα υγείας.