…Και ψημένα κοτόπουλα στα Kosmos Plus στην Ξάνθη

 

Από σήμερα, στο σούπερ μάρκετ της Kosmos Plus A.E, που βρίσκεται στην Κονδύλη με Πιαλόγλου γωνία, οι Ξανθιώτες καταναλωτές, θα  βρίσκουν ψημένα νόστιμα κοτόπουλα μέσα στο κατάστημα, στην γωνία του κρεοπωλείου και των τυριών.

Μια πρωτοβουλία της διεύθυνσης, στην προσπάθεια της να στηρίξει ακόμη περισσότερο τους Ξανθιώτες και τις οικογένειες τους,  με γνώση την ποιότητα, την γεύση και την νοστιμιά, κυρίως όμως,  την τέχνη του ψησίματος.

Οι Ξανθιώτες από την πρώτη στιγμή τιμούν το μάρκετ που τους σέβεται βρίσκοντας στον χώρο του,  τις λογικότερες τιμές, την άψογη εξυπηρέτηση, κυρίως όμως, την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων.

Με γνώμονα αυτό,  από σήμερα, η Kosmos Plus Ξάνθης,  στηρίζει με την σειρά της τις νοικοκυρές της οικογένειας, που δεν έχουν χρόνο για μαγείρεμα.

Είναι γνωστή στην Ξάνθη η σχέση της οικογένειας Θεοδωρίδη με τα κοτόπουλα και τα αυγά. Ήρθε λοιπόν η ώρα, που αυτή η πολύχρονη εμπειρία και γνώση, να μεταφερθεί μέσα από την Kosmos Plus, στην γεύση και την απόλαυση ενός ψημένου κοτόπουλου από την Ξανθιώτικη οικογένεια.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ KOSMOS PLUS ΣΤΗΝ ΚΟΝΔΥΛΗ ΚΑΙ ΠΙΑΛΟΓΛΟΥ ΓΩΝΙΑ – ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ- ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

 

 

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ ΨΗΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ  ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

 

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΨΗΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΜΕ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ Ή ΟΧΙ, Η KOSMOS PLUS ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.