Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το χρέος της ΔΕΥΑΞ. Τυχαίο; Ίσως.

 

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Δρεμσίζης καλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου σε έκτακτη συνεδρίαση για το θέμα που άνοιξε ο δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο και αφορούσε το χρέος της ΔΕΥΑΞ προς εργαζομένους οι οποίοι από λάθος ερμηνίας του νόμου πήραν μεγαλύτερα ποσά από ότι δικαιούνταν. Κρίνεται πολύ κρίσιμη η συνεδρίαση γιατί θα φέρει στην επιφάνεια τον τρόπο λειτουργίας της ΔΕΥΑΞ επί ημερών Μ. Τσέπελη.

Σαφώς και ο χρόνος που ανο΄γει το θέμα δεν είναι τυχαίος. Απλά να πούεμε ότι είναι προεκλογική περίοδος και όλοι παλεύουν με τα όπλα που διαθέτουν για να βάλλουν κατά των πολιτικών τους αντιπάλων. Αν είναι θειτό ή αθέμιτο το αποτέλεσμα μετράει.

Στην ανακοίνωση του ο Γ. Δρεμσίζης αναφέρει: «Σας παρακαλούμε να προσέλθετε στις 11 Οκτωβρίου 2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν σχετικές αποφάσεις:

 

01ο ΘΕΜΑ :  Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης σε έκτακτη συνεδρίαση και ένταξη θέματος στην ημερήσια διάταξη σχετικά με τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξάνθης (ΔΕΥΑΞ)»