Αλλοδαποί κλέβουν αυτοκίνητα και κουβαλάνε παράνομους μετανάστες χωρίς να έχουν άδεια οδήγησης και δεν είναι μόνο το πρόβλημα ότι συνήθως, όπως λέει αστυνομική πηγή, κουβαλάνε ή είναι προπομποί σε μεταφορά παράνομων μεταναστών, αλλά οι περισσότεροι δεν ξέρουν να οδηγούν, με αποτέλεσμα, εκτός από τους παράνομα εισελθόντες στην Χώρα μας αλλοδαπούς, κινδυνεύουν οι οδηγοί που κάνουν χρήση της Εγνατίας αλλά και των περιφερειακών δρόμων της Θράκης. Καλούνται οι αρχές της χώρας, αστυνομικές και δικαστικές, να εξαντλούν την δικαιοδοσία τους, προκειμένου να ξαναγίνουν ασφαλείς οι δρόμοι της Θράκης.

Αυτός είναι ο λόγος που καθημερινά οι αστυνομικές αρχές στην περιοχή της Θράκης συλλαμβάνουν νεαρούς συνήθως οδηγούς οχημάτων χωρίς να έχουν δίπλωμα.

Αυτή την φορά η αστυνομία της Ξάνθης έβγαλε λαβράκι αφού συνέλαβε 23χρονο νεαρό αλλοδαπό να οδηγεί κλεμμένο όχημα από την Θεσσαλονίκη, χωρίς να έχει δίπλωμα.

Συνελήφθη, την 4-10-2018, τις πρώτες πρωινές ώρες,  από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 23χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ όπως προέκυψε το όχημα είχε κλαπεί την 2-10-2018 από τη Θεσσαλονίκη. Το αφαιρεθέν όχημα κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Άλλη μια σύλληψη, την 3-10-2018, το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 21χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη 21χρονος αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη, την 3-10-2018, το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 21χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.