Κατασχέθηκαν 136 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

 Συνελήφθη χθες (26-9-2018) το απόγευμα, στην Κομοτηνή από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 80χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 80χρονο, διότι τον εντόπισαν να κατέχει 136 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής

Αλλοδαποί με κλεμμένες πινακίδες αυτοκινήτων στην περιοχή μας

 

Σύλληψη 49χρονου αλλοδαπού για αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος και  παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 

Συνελήφθη χθες (28-9-2018) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 49χρονος αλλοδαπός,  σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 49χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ όπως προέκυψε το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή την 13-09-2018 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιάσμου Ροδόπης.

Κομοτηνή Σύλληψη 43χρονου  για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών

 

 Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, 7 δενδρύλλια κάνναβης, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, σπόροι κάνναβης και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθη χθες (27-9-2018) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 43χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην οικία του δράστη, σε κτήμα που διατηρεί και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο πλησίον αυτού, δενδρύλλια κάνναβης και ποσότητες ναρκωτικών.

 

Συγκεκριμένα εντόπισαν και κατέσχεσαν:

  • 7 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,1 έως 2,5 μέτρων
  • ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 14 γραμμαρίων
  • κλώνους ακατέργαστης κάνναβης
  • σπόρους κάνναβης
  • 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • εξοπλισμό για την καλλιέργεια φυτών κάνναβης (λαμπτήρες, πλαστικά δοχεία ποτίσματος, φυτόχωμα)

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.