Έγινε χαμός σου λέει στο Next Top Model με την Άννα Αμανατίδου. Με το που φόρεσε μαγιό και είδαν το κορμί της ξέσπασε πόλεμος στην κριτική επιτροπή. Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου διασταύρωσαν ξίφη, ζυγαριές και μεζούρες για το αν τελικά έχουν χώρο οι καμπύλες στη μόδα.

«Εγώ βρίσκω πάρα πολύ βαρύ το σώμα σου, έχεις πολύ στρογγυλή περιφέρεια που είναι πολύ δύσκολο να χαθεί. Έχεις ένα πολύ juicy σώμα για άλλα πράγματα, είσαι μία πολύ ωραία γυναίκα, αλλά δεν μπορείς να γίνεις ένα πολύ ωραίο μοντέλο» είπε η Βίκυ Καγιά στα πλαίσια του γενικότερου φετινού κλίματος «αγάπα το σώμα σου» και «ψάχνουμε το διαφορετικό» για να βρει την Ηλιάνα απέναντί της. «Άλλη δεκαετία εσύ, κι άλλη δεκαετία εγώ» είπε η νεαρότερη της επιτροπής, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.

Η Τζένη Μπαλατσινού ερωτήθηκε και απάντησε. Μάλλον η Βίκυ Καγιά δε θα είναι και πολύ χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη.

«Έχουν αλλάξει τα πρότυπα. Εγώ συμφωνώ με την Ηλιάνα. Και σε ένα πρακτορείο υπάρχουν και τα μοντέλα που είναι για μαγιό και αυτά που είναι oversize και πάνε εξαιρετικά καλά. Είμαστε σε μια άλλη εποχή. Υπάρχουν και τα μοντέλα που είναι λίγο πιο Kim Kardashian. Τι να κάνουμε; Αυτή είναι η εποχή. Μετά θα έρεθ μία άλλη. Εγώ συμφωνώ με την Ηλιάνα. Δεν κάνει να απορρίπτουμε, επειδή κάποια κοπέλα δεν είναι το παραδοσιακό μοντέλο» ανέφερε η Τζένη Μπαλατσινού.