Τι θα κάνει ο δήμαρχος με το Δροσερό;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΦΟΥ Η ΕΒΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗ,ΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ

Με ερώτηση της η Ενωτική Πρωτοβουλία προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Δρεμσίζη, ζητά να πληροφορηθεί σε τι μέτρα προτίθεται να προβεί η δημοτική αρχή προκειμένου να σπάσει το «άβατο» του Δροσερού.

Ποιο συγκεκριμένα Ο Σ. Τσιακίρογλου μετά και τα παράπονα συνδημοτών μας που βρίσκονται κοντά στον οικισμό του Δροσερού και που αντιμετωπίζουν καθημερινά φθορές στις περιουσίες τους κλοπές, βανδαλισμούς, μέχρι απειλές κατά της ζωής τους, μεταφέρει αυτήν ακριβώς την αγωνία των Ξανθιωτών στην δημοτική αρχή και ζητά να μάθει τι ακριβώς θα κάνει σε συνεργασία με την Αστυνομία της Ξάνθης, για να εξαλειφθεί αυτός ο κίνδυνος για τους συνδημότες μας και να αμβλυνθεί η παραβατικότητα των Δροσεριτών.

Εννοείτε ότι αυτή η ερώτηση προς το δημοτικό συμβούλιο έρχεται μετά την όχληση της κοινωνίας της Ξάνθης από συμπεριφορές των Δροσεριτών οι οποίοι εκτός από τις κλοπές και τις ζημιές που κάνουν στις παρακείμενες του οικισμού Δροσερό επιχειρήσεις και κατοικίες, όπου σε συνδυασμό «πρίμο σεκόντο» με το Πούρναλικ, παραβιάζουν κατάφορα την οικογενειακή γαλήνη των Ξανθιωτών.

Οι κάτοικοι του οικισμού του Δροσερού και του Πούρναλικ, με ην πολύ δυνατή μουσική και με τους πυροβολισμούς τους  κατά την διάρκεια γλεντιών τους ηχορυπαίνουν στον μέγιστο βαθμό, καταρρακώνοντας στην κυριολεξία την οικογενειακή γαλήνη των Ξανθιωτών και γράφοντας παράλληλα τους νόμους περί ηχορύπανσης, στα παλαιότερα τν υποδημάτων τους.

Οι Ξανθιώτες αγωνιούν πλέον να μάθουν πώς ακριβώς σκέπτεται η δημοτική αρχή να λύση το πρόβλημα.

Θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη ότι η δημοτική αρχή πλέον στηρίζετε ξεκάθαρα στις ψήφους του Δροσερού και των Παλινοστούντων.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

Ερώτημα Εν.πρωτοβουλίας για Δροσερό