Ευτυχώς που υπάρχει το Υπερταμείο

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΙΝΎΕΣ

Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Τελικά, εκ του αποτελέσματος,  ευτυχώς που υπάρχει το υπερταμείο και θα πουλήσει «μπιρ παρά» τα λουτρά της Ποταμιάς και το Λιμενικό Σταθμό στα Άβδηρα μπας και τα πάρει κανένας χριστιανός έστω και μουσουλμάνος, που είναι και της μόδας και δουλέψουν και βγάλει κανένας άνεργος κανένα κομμάτι ψωμί.

Διαφορετικά θα σάπιζαν, θα χαλούσαν και θα μετατρέπονταν λόγω ανικανότητας των αυτοδιοικητικών και των πολιτικών προσώπων της Ξάνθης είτε σε ερείπια είτε τα λουτρά σε βούρκο.

Αλήθεια, γιατί κουνάνε όλοι το κεφάλι και επιδοκιμάζουν γιατί οι αιθεροβάμονες, αδιάφοροι και αδούλευτοι του ΣΥΡΙΖΑ, τα ξεπουλάνε;

Σάματις, όπως λένε και στο χωριό μου ,ψηφίζανε οι Αβδηρίτες ανθρώπους άξιους να τα εκμεταλλευτούν για το καλό της κοινωνίας;

Σε ποιους οι Αβδηρίτες τόσα χρόνια εμπιστεύονταν το μέλλων των παιδιών τους; Οι κοινοτάρχες, οι δήμαρχοι, οι βουλευτές και οι Υπουργοί της Ξάνθης μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Αυτούς ψήφιζαν οι Αβδηρίτες και έχασαν έναν θησαυρό ολάκαιρο μέσα από τα χέρια τους σε ότι αφορά το γεωθερμικό πεδίο. Αυτούς ψήφιζαν; Καλά να πάθουν. Τώρα όσο για το λιμενικό σταθμό στο λιμάνι των Αβδήρων, δίπλα στο λιμάνι των Αρχαίων Αβδήρων, αν το «πουλούσαν» σαν τουριστικό πακέτο και ατραξιόν, όλοι αυτοί που παρίσταναν και παριστάνουν τους σωτήρες των Αβδήρων, το χρήμα θα «έρεε» άφθονο στην παραθαλάσσια περιοχή των Αβδήρων.

Για αυτό λοιπόν αγαπητοί Αβδηρίτες και γενικότερα Ξανθιώτες, πολύ φθηνά την γλυτώσαμε. Μόνο με τα ζεστά νερά και το λιμενικό σταθμό.

Διότι μην σας φανεί περίεργο αν κάποια στιγμή, ετούτη η κυβέρνηση μας πουλούσε σκλάβους στα σκλαβοπάζαρα της Ανατολής. Υπερβολές; Για κοιτάξτε τριγύρω σας, τι έμεινε απούλητο σε αυτήν την Χώρα; Μόνο εσείς γιατί σας χρειάζονται για να τους ξαναψηφίσετε και να τους ξαναδώσετε την εξουσία.

Όμως, τίποτε δεν είναι σίγουρο για το δικό σας μέλλον, όταν αυτοί ξαναβγούν και ξαναπιάσουν την «κουτάλα». Ετοιμαστείτε σκλάβοι για τις γαλέρες της Γερμανίας, Αυστραλίας και στα λιμάνια όλου του κόσμου.

Με τις υγείες μας.