Λίγες ημέρες πριν από το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ για τη Συμφωνία των Πρεσπών και μετά τις επαφές του στην Ουάσινγκτον, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ συνεχίζει το μπαράζ συνεντεύξεων και τοποθετήσεων προκειμένου να πείσει τους συμπολίτες του να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, αυτήν τη φορά όμως ξεπέρασε τον…εαυτό του, αφού εμφανίζει ως μοναδική Μακεδονία αυτή των…Σκοπίων!

«Κατανοώ τη δυσαρέσκεια των συμπολιτών μας στη διασπορά για την προσθήκη “βόρεια” στο όνομα, δεν είναι εύκολο να το δεχθεί κανείς. Αλλά δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία εκτός από τη δική μας. Το βόρειο τμήμα της Ελλάδας είναι Ελλάδα, το δυτικό τμήμα της Βουλγαρίας είναι Βουλγαρία. Αυτή είναι η Μακεδονία μας και δεν θα υπάρχει άλλη στον κόσμο. Το να αντιλαμβάνεται κανείς τι είδους προοπτικές και τι είδους μέλλον παρέχουμε για το κράτος, αλλά πάνω από όλα για τα παιδιά και τις γενιές που θα έλθουν, πιστεύω ότι αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για να ενωθούμε. Με αυτά τα λόγια θέλω να κινητοποιήσω τους πάντες. Ανεξάρτητα από το εάν είναι» είπε.

ΣΧΟΛΙΟ: Αν είχαν λίγη τσίπα Τσίπρας, Καμένος και ο ανεκδιήγητος ΥΠΕΞ, θα είχαν φύγει νύχτα από την Χώρα. Αυτοί μένουν και συνεχίζουν το έργο τους. Μέχρι και την Ακρόπολη θα πουλήσουν για να κερδίσουν λίγες ημέρες εξουσίας ακόμα.