Μετά και την επιβεβαίωση του υπουργού των οικονομικών της Ελλάδος και του ΣΥΡΙΖΑ κυρίου Τσακαλώτου, ότι μόλις πεθάνουν οι συνταξιούχοι της χώρας, θα επέλθει το επιθυμητό ισοδύναμο (δεν είναι αστείο, το είπε ο άνθρωπος που έχει την ευθύνη της οικονομίας των Ελλήνων Πολιτών), θα επέλθει το ισοζύγιο και το επιθυμητό αποτέλεσμα στα ασφαλιστικά ταμεία, οπότε προς το παρών, δεν χρειάζεται να κοπούν οι συντάξεις, τον λόγο πήρε ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ, Ανέστης Αντωνιάδης ο οποίος γράφει στο facebook: Μια χώρα και κυρίως μια κοινωνία, χαρακτηρίζεται από τον τρόπο που συμπεριφέρεται στα παιδιά της, στους ηλικιωμένους της και στους πρόσφυγες που φιλοξενεί.

?Τα παιδιά, η κυβερνησάρας μας κάνει τα αδύνατα, δυνατά να βγαίνουν όσο το δυνατό και περισσότερα εκτός παιδικών σταθμών και τρέχουμε κάθε χρόνο τελευταία στιγμή με τα voucher. Αλήθεια με αυτά τα χρήματα του ΕΣΠΑ από τα voucher εδώ και 4 χρονιά, πόσοι παιδικοί σταθμοί μπορούσαν να αναγερθούν ανά την επικράτεια. Για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια και στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια κάθε χρόνο, ανάλογα με τις ορέξεις του εκάστοτέ υπουργού και υφυπουργού, έχουμε και νέα μοντέλα και τα παιδιά και οι γονείς έχουμε κάψει «φλάντζες». Και παλιά έκαιγαν με τους προηγουμένους, τώρα όμως βαρέσανε «μπιέλα».

?‍♂️Τους γέρους άνω των 70, μετά από την άστοχη τοποθέτηση του κ. Τσίπρα, που θεωρήσαμε ότι έγινε εκ παραδρομής, έρχεται με το πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο κ. Τσεκελώτος να επιβεβαιώσει αυτό που δεν λεν ξεκάθαρα. “Θα πεθάνουν αυτοί, οπότε αφήστε την συντάξεις για άλλο εάν εξάμηνο τουλάχιστον, προκειμένου να επιβιώσουμε εκλογικά και πολιτικά.
Για να το κάνω πιο λιανά δηλαδή, το ισοδύναμο που προτείνει η κυβερνησάρα μας δεν είναι το κόψιμο δαπανών και το σταμάτημα των άρθρων προσλήψεων με συμβασιούχους, αλλά ο θάνατος των συνταξιούχων. ?‍♂️Ισοδύναμο = Ο θάνατος.

?Καλά για τους προσφυγές δεν χρειάζεται να γράψω την διεθνή μας ξεφτίλα, οπού έχουμε πάρει 1,6 Δις, από τους “ανάλγητους” Ευρωπαίους και οι συνθήκες σε δημοτικό κυνοκομείο είναι καλύτερες για τα αδέσποτα, από ότι για τις ανθρώπινες ψυχές, στα στρατόπεδα συγκεντρώσεις.

Και αυτά τα ανθρωπίδια έχουν το θράσος να μιλάνε για προοδευτισμό, αριστερά, σύγκλιση με το κέντρο, ανθρωπισμό και ότι άλλο μπορεί να κατεβάσει ο νους σου. Με ήδη 125 νεκρούς στις πλάτες τους, (Πλημμύρες – Πυρκαγιές). Και όλες αυτές τις σεξουαλικά αυταπασχολούμενες αναλύσεις και θεωρίες κάποιοι από την μεν ΝΔ, Καραμανλικοί και κάποιοι από εμάς το ΚΙΝΑΛ, τις ακούνε κιόλας ευχάριστα και τις επικροτούν και άκουσον άκουσον, γράφουν και ΑΡΘΡΑ.

Συγνώμη αλλά πλέον μετά την σημερινή δήλωση ότι το Ισοδύναμο μας είναι ο Θάνατος των συνταξιούχων, είναι δεδομένο ότι έχουμε να κάνουμε με

ΤΣΟΓΛΆΝΙΑ!

Και οι υπόλοιποι, είστε συνένοχοι στον εκτσογλανισμό της πατρίδας και το κυριότερο στο μέγιστο εκτσογλανισμό που συντελείτε στην κοινωνία μας αυτή την στιγμή σε θέματα. αρχών, θεσμών, αξιών, ηθικής και το κυριότερο ταυτότητας μας.