ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ

Mία μητέρα, έστειλε μήνυμα στην σελίδα ΧΑΝΙΑ ΠΑΡΩΝ, ζητώντας να μάθουν όλοι οι Έλληνες τι ακριβώς γίνεται στα σχολεία μας. Όπως γράφει η καταγγέλουσα, τόσο η κόρη της, όσο και άλλοι μαθητές ενός Λυκείου στην Καβάλα, διαμαρτυρήθηκαν έντονα στην καθηγήτρια πολιτικής Παιδείας, η οποία αποκαλούσε τα Σκόπια ως Μακεδονία. Ως δικαιολογία στους μαθητές, η καθηγήτρια προέβαλε την -συμφωνία με αυτήν- αναγνώριση αυτής της ονομασίας.

ΣΧΟΛΙΟ: Πείτε στην αγράμματη εκπαιδευτικό η οποία μαθαίνει γράμματα στα παιδιά μας ΚΑΙ ΠΛΗΡΏΝΕΤΑΙ  από τους φόρους των δύστυχων γονιών, ότι η συμφωνία των Πρεσπών δεν κυρώθηκε από την Ελληνική Βουλή και το μέχρι σήμερα αποτέλεσμα φέρει απλά την υπογραφή αριστερών δικτατορίσκων και άρα δεν ισχύει. Με δεδομένο ότι αυτή η υπογραφή, σύμφωνα με την δημοκρατία, πρέπει να κυρωθεί από την Ελληνική Βουλή άρα αυτή δεν ισχύει. Εκτός αν η εν λόγω εκπαιδευτικός, είναι απλά ΣΥΡΙΖΑ οπότε η ψευτοκουλτούρα της και η προοδευτικότητα της επιτρέπουν στην συνείδηση της να παραχωρεί Εθνικά Δικαιώματα με ελαφρά την καρδία.

Α.Π.