Εγκλωβισμένη η αντιπολίτευση στην περικοπή των συντάξεων

Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Δυστυχώς για τον τόπο, οι «ινστρούχτορες» του ΣΥΡΙΖΑ που είναι κλεισμένοι στα υπόγεια της Κουμουνδούρου και ασχολούνται αποκλειστικά με την παραπλάνηση των πολιτών και των κομμάτων της αντιπολίτευσης,  αποδεικνύεται στην πράξη ότι αυτό το μυστικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, κάνει πολύ καλά την δουλειά του. Πολίτες και αντιπολίτευση, κυρίως η μείζονα αντιπολίτευση, έχει εστιάσει μόνο στην περικοπή των συντάξεων και ξέχασε όλα τα άλλα.

Αυτό το κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ που σκοπό έχει να ξεγελά το πολιτικό σύστημα, τα κατάφερε μια και έξω. Όλοι ασχολούνται με την περικοπή των συντάξεων και όχι με τα Εθνικά θέματα.

Μάλιστα αυτή η ομάδα, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που αποτελείτε από οργανωμένους νεαρούς ικανούς επικοινωνιολόγους,  κατάφερε και τα Εθνικά θέματα που ακούνε στο όνομα Μακεδονία, Θράκη, Αιγαίο και Αλβανία, να τα απομυθοποιήσει και να αφήσει όλους ακόμη και την αντιπολίτευση να ασχολείται μόνο με το οικονομικό διακύβευμα και τίποτε άλλο. Μάλιστα, όπως μας λένε πληροφορίες, ο Τσιπρας, σύμφωνα με τις σφυγμομετρήσεις, βρίσκετε περίπου στο 20%. Αν καταφέρει τους δανειστές να του δώσουν και μία παράταση για την περικοπή των συντάξεων και του επιτρέψουν να μοιράσει το «πλεόνασμα» στους αθιγγάνους και τις 800.000 παράνομα ελληνοποιημένους αλλοδαπούς, θα είναι δεύτερος και με μικρή διαφορά από τον πρώτο.

Αλήθεια μπορεί να σχηματισθεί κυβέρνηση χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ;

Για μία ακόμη φορά φαίνετε ξεκάθαρα ότι οι Έλληνες και ξεχνούν και λογαριάζουν το μέλλον του τόπου σύμφωνα με τις οικονομικές τους ανάγκες λησμονώντας ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται από τους δανειστές και όποιος και αν είναι στην κυβέρνηση, το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να δώσει κάποια κίνητρα όχι για να γεμίσει η τσέπη των συνταξιούχων και των Πακιστανών από το «πλεόνασμα» αλλά για να κινηθεί η αγορά και η παραγωγή.

Μπορεί ο κ. Τσίπρας να μην τα κατάφερε στο να στηριχτεί η παραγωγική διαδικασία και η ανάπτυξη, αλλά σίγουρα, τα καταφέρνει πολύ καλά να μείνει στην εξουσία είτε με δική του κυβέρνηση είτε με την κυβέρνηση του Μητσοτάκη.

Ο κομματικός του Στρατός είναι διορισμένος και αν όχι ολόκληρος, οσονούπω θα τον διορίσει, είδη χτίζει τον στρατό από «πρόσφυγες» δημιουργημένους μουτζαχεντίν από τον ΣΥΡΙΖΑ για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι προεδρικές εκλογές είναι μπροστά και στον φόβο να ρίξει την κυβέρνηση του Μητσοτάκη, θα του δώσει τα πάντα και επειδή γνωρίζει ότι αυτό που θα του ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα σχετίζεται με τα Εθνικά θέματα (Βλέπε υποχρέωση του στους Γερμανούς και τους Αμερικάνους και φυσικά του Ερντογάν στα θέματα Αιγαίο και Θράκη).