Μετά και την προχθεσινή κομματική φιέστα της ΝΔ στο ΕΒΕ όπου ξαφνικά η αίθουσα γέμισε ασφυκτικά με στελέχη της ΝΔ για να φωτογραφηθούν; Να ακούσουν τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον εκ Καβάλας ειδικό σύμβουλο του Κ. Μητσοτακη δεν το κατάλαβα. Θυμήθηκα έναν πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ξάνθης πριν από λίγα χρόνια  ο οποίος έκοβε από τον οικογενειακό του προϋπολογισμό για να πληρώσει τα νοίκια των γραφείων, το ρεύμα και όλα τα πάγια των γραφείων της ΝΔ. Αγνός αγωνιστής που μέχρι την τελευταία στιγμή δεν το έβαλε κάτω.

Τότε ο πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ στην Ξάνθη, έψαχνε με το μακαρόνι να βρει ένα στέλεχος του κόμματος για να «τσοντάρει» κανένα φράγκο να μη γίνει ρεζίλι το κόμμα στην Ξάνθη και όλοι ήταν εξαφανισμένοι. Τον έβλεπαν και άλλαζαν πεζοδρόμιο.

Ξαφνικά όμως, βγήκαν όλοι από τις φωλιές τους σαν τα σαλιγκάρια μόλις μυρίστηκαν εξουσία. Το ίδιο έκαναν όταν προ καιρού ο έτερος αντιπρόεδρος κ. Χατζηδάκης έκανε μάζωξη σε γνωστό ξενοδοχείο. Κόσμος πολύς, κόσμος καλός, κόσμος που χειροκρότησε και είπε ότι θα αγωνισθεί για να κερδίσει η ΝΔ.

Και πάλι θα εξαφανισθούν αν οι δημοσκοπήσεις δείξουν το αντίθετο απ’ ότι δείχνουν. Θα κρυφτούν και πάλι στα λαγούμια τους. Για τόσο αγωνιστές μιλάμε.

Σιγά τους ποιο πολλούς, να μην τους νοιάζει αν θα κερδίσει η ΝΔ.

Η πάρτι τους νοιάζει και τίποτε άλλο.