Ηλίας Οικονόμου: «Είμαι παρών» – Κλειδί στις αυτοδιοικητικές εξελίξεις το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

 

Ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ξάνθης και υποψήφιος με την ΝΟΔΕ Ξάνθης Ηλίας Οικονόμου, μετά τις πληροφορίες που έχουμε ότι δέχεται κρούσεις από πολλά υποψήφια στελέχη της ΝΔ που θα συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές τον Μάιο του 2019 και του δίνουν «στέγη», η απάντηση του ήταν ότι … δηλώνει… «παρών». Τον πιέσαμε να μας πει κάτι παραπάνω από αυτό, όμως δεν του βγάλαμε κουβέντα. Μάλιστα δεν είπε τίποτε ακόμη και όταν του μεταφέραμε την πληροφορία ότι γαλάζιος  υποψήφιος, κατά δήλωση του, δήμαρχος, του ζήτησε να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του. Δεν αμφισβήτησε το γεγονός όμως, κατέληξε λέγοντας ότι: «Αξιολογώ την κατάσταση και θα αποφασίσω».

Άλλωστε λογικό είναι τα στελέχη της ΝΔ να είναι κάπως «μαζεμένα» και αυτό γιατί ακόμη δεν ξεκαθάρισε το θέμα των υποψηφιοτήτων των βουλευτών της Ξάνθης γιατί όπως μας έλεγαν στελέχη του κόμματος, το ξεκαθάρισμα της λίστας των υποψηφίων βουλευτών θα απελευθέρωνε δυνάμεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Άρα τελικό συμπέρασμα, αν ο Κ. Μητσοτάκης θέλει γαλάζια την Ελλάδα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, πρέπει να ξεκαθαρίσει ποια στελέχη του θα συμμετάσχουν στο εθνικό ψηφοδέλτιο.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ