Αυτούς εμπιστεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Εγκληματικές οργανώσεις υπό τον Μανδύα των ΜΚΟ

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

 

Είναι απορίας άξιο πώς μία κυβέρνηση που σέβεται τον εαυτό της, εμπιστεύεται τον κάθε εγκληματία που της παρουσιάζεται ως ΜΚΟ για να διαχειριστεί ένα Εθνικό Θέμα.

Σύμφωνα με την ειδησεογραφία, τριάντα εγκληματίες οργάνωσαν μια ΜΚΟ και διευκόλυνε τους  παράνομους μετανάστες να έρχεται από την Τουρκία στο νησί της Λέσβου.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, στο πλαίσιο πολύμηνης εμπεριστατωμένης έρευνας, διακριβώθηκε πλήρως η δράση οργανωμένου εγκληματικού δικτύου, το οποίο δραστηριοποιείτο συστηματικά στην κατ’ επάγγελμα διευκόλυνση της παράνομης εισόδου αλλοδαπών στην ελληνική επικράτεια.

Σημειώνεται ότι οι δυο αλλοδαποί είχαν εντοπιστεί στη Μυτιλήνη, να επιβαίνουν σε όχημα, τύπου τζιπ, το οποίο κάτω από τις νόμιμες πινακίδες κυκλοφορίας έφερε επικολλημένες πλαστές πινακίδες, στρατιωτικού τύπου, με εθνόσημο.

Μετά από αυτό, τα ερωτήματα είναι εύλογα.

Πόσες ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στα Ελληνικά νησιά που φιλοξενούν (Τους φόρτωσαν στην κυριολεξία) παράνομοι μετανάστες;

Πόσους οι ΜΚΟ πέρασαν παράνομα;

Πόσες χρηματοδοτούνται από την Ε.Ε;

Πόσες χρηματοδοτούνται από τους βαριά φορολογούμενους Έλληνες Πολίτες;

Γιατί η κυβέρνηση δεν αξιοποιεί τους εθελοντές του ΕΕΣ, των διασωστών και όλων των άλλων εθελοντών, καλύπτοντας απλά τα έξοδα διαμονής και σίτισης;

Πότε η κυβέρνηση θα προστατεύσει τους Έλληνες;

Πότε η κυβέρνηση θα αξιοποιήσει τους Έλληνες;

Τέλος, πότε η κυβέρνηση θα δώσει με την συμπεριφορά της να καταλάβουν ότι οι παράνομοι μετανάστες ότι είναι φιλοξενούμενοι και όχι κατακτητές της Ελληνικής Επικράτειας;

Θα είχε ενδιαφέρων μία τοποθέτηση από τον Πρωθυπουργό πώς βλέπει τους λάθρα εισερχόμενους αλλοδαπούς σε σχέση με τους ημεδαπούς αυτής της Χώρας.

Διαφορετικά θα ήταν καλό να πάει να Πρωθυπουργεύσει στις δικές τους χώρες. Εδώ ο ίδιος και οι ΜΚΟ που εμπιστεύεται, είναι ανεπιθύμητοι και λειτουργούν σε βάρος των Εθνικών Συμφερόντων.