Σας προσκαλούμε στις παρακάτω εκδηλώσεις μας, στο ισόγειο του κτηρίου του σωματείου μας, που πραγματοποιούνται στα πλαίσια των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης 2018:

Την Παρασκευή, 31/8/2018 και ώρα 20:30 στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο « Ίχνη Παλίμψηστα» και η οποία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ξάνθης. Εκτίθενται έργα της εικαστικής ομάδας Yearn to Abstract Form Cube Analysis , η οποία αποτελείται από φοιτητές και αποφοίτους του 1ου Εργαστηρίου Ζωγραφικής του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη έκθεση, αφού μέσα από τα έργα των καλλιτεχνών διερευνώνται τα Ίχνη επάλληλων εγγραφών και εικόνων τα οποία συνθέτουν ένα εικαστικό Παλίμψηστο.

Την Δευτέρα, 3/9/2018 και ώρα 19:00 στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Τάσου Κωνσταντινίδη με τίτλο «Δύο διαφορετικές μέρες – Ένα βιβλίο κατά των νταήδων» που πραγματεύεται τον σχολικό εκφοβισμό. Εκτός από τον συγγραφέα προλογίζουν ο φιλόλογος και συγγραφέας κ. Θανάσης Μουσόπουλος, ο Αστυν. Υποδ/ντης Ξάνθης κ. Νεκτάριος Ορφανίδης και ο ψυχολόγος κ. Θεμιστοκλής Παπαδόπουλος. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η παρουσία σας στις παραπάνω εκδηλώσεις αποτελεί τιμή και χαρά για μας.

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΕΥΤΕΡΠΗ ΣΤΑΝΤΣΙΟΥ                      ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ