Στους γονείς της αλλά και σε όλους τους Ελληνες αφιέρωσε η Μαρία Μπελιμπασάκη το ασημένιο μετάλλιο.

«Μπήκα για να κερδίσω. Σε κάθε αγώνα προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Δεν πειράζει που δεν κατέκτησα το χρυσό μετάλλιο, μόνο η επίδοση φτάνει. Οι υψηλές επιδόσεις πρέπει να γίνονται σε μεγάλους αγώνες. Ευχαριστώ τον προπονητή μου και τους γονείς μου γιατί αυτοί είναι οι μεγάλοι χορηγοί μου. Αυτοί με στηρίζουν», υπογράμμισε η αθλήτρια του Κώστα Ηλία.

Η δευτεραθλήτρια Ευρώπης είχε ασχοληθεί και παλαιότερα με τα 400 μ. (τελευταία φορά σε πανελλήνιο του 2011, όπου είχε έρθει 2η), αλλά μετά έστρεψε την προσοχή της στα 200 μ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 

Την στιγμή που οι Έλληνες έχουν απέναντι τους επίορκους πολιτικούς, που ξεπουλάνε στα παζάρια των αργυραμοιβών κάθε μέρα την πατρίδα κομμάτι κομμάτι, ξεπουλούν τον εθνικό μας θησαυρό, αφήνουν τους Έλληνες να καίγονται ζωντανοί επειδή οι ίδιοι οι πολιτικοί είναι ανίκανοι να τους προστατεύσουν,  προσβάλουν τη μνήμη νεκρών, υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη του κόσμου…υπάρχει η άλλη Ελλάδα. Η Ελλάδα των αθλητών του στίβου που σηκώνουν ψηλά τη σημαία, στα πέρατα του κόσμου! Που κάνουν υπερήφανους του Έλληνες, που αποδίδουν τιμές στη μνήμη αδικοχαμένων ψυχών. Αυτοί είναι οι αληθινοί  πρεσβευτές μας κι όχι εκείνοι που εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα. Οι Έλληνες αυτήν την Ελλάδα θέλουν.