Ενός λεπτού σιγή στο Δημοτικό Συμβούλιο-Κανένας δεν θα πληρώσει

Το Σώμα κράτησε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του «ολοκαυτώματος» στην Ανατολική Αττική όπου χάθηκαν ψυχές στην μεγάλη και ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στο Μάτι.

Ο δήμαρχος και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων είπαν λόγια οδύνης και συμπαράστασης με σημείο αναφοράς από όλους ότι δεν είναι ώρα αναζήτησης ευθυνών και ότι είναι ώρα ευθύνης για την ουσιαστική στήριξη των πληγέντων. Κάτι που είναι φυσικό άλλωστε διότι  αυτή – η δικαιοσύνη-δεν θα αποδοθεί ποτέ μιας και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ανέλαβε μεν την ευθύνη της εκατόμβης των θυμάτων στο Μάτι, αλλά κανένας δεν θα πάει φυλακή.

Τα μεν πολιτικά πρόσωπα έχουν άσυλο και δεν τους αγγίζει κανένας νόμος όσους και αν δολοφονήσουν λόγω την ανεπάρκεια τους και της ανικανότητα τους.

Τους δε αιρετούς του Μαραθώνα όλη η ΚΕΔΕ θα τους προστατεύσει.

Άρα άδικα τα λόγια τα μεγάλα στο δημοτικό συμβούλιο και ειπωμένα σαν σε καλοστημένη παράταση γιατί μόλις όλα αυτά πήραν τέλος, ο λυσσαλέος καυγάς που ακολούθησε μεταξύ της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, προκάλεσαν τον Γ. Κολάρο να πει. «Δυστυχώς ξεχάστηκαν τα λόγια τα μεγάλα».