Ναρκωτικά: Άλλη μία δυνατή γροθιά στο στομάχι της κοινωνίας της Θράκης. Άλλο ένα σοβαρό πρόβλημα που κινδυνεύει να μετατραπεί σε Εθνικό θέμα αφού πλέον ο καθένας μπορεί να βρει ναρκωτικά σε κάθε βήμα. Πρωταγωνιστές και εδώ οι αλλοδαποί. Η Δίωξη Ναρκωτικών της Θράκης υπερβάλλει εαυτόν, όμως, η πολιτεία όπως συνήθως, την αφήνει μόνη, βασιζόμενη στο φιλότιμο της και τα … λεφτά είναι πολλά. Άραγε, πόσο μπορεί να αντέξει ένας κακοπληρωμένος αστυνομικός, μόνος, απέναντι σε βουνά χρημάτων που βρίσκονται γύρω από τα ναρκωτικά; Πόσο μπορεί  να αντέξει στον πειρασμό, όταν η ίδια η πολιτεία δεν του δίνει την δυνατότητα να πληρώσει το φροντιστήριο του παιδιού του; Τελικά μήπως το σχέδιο άλωσης της Θράκης ξεκινά από την … Αθήνα;

Συνελήφθη 23χρονος  σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών 

 Συνελήφθη χθες (20-7-2018) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 23χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 23χρονο να κατέχει δέμα, που περιείχε ποσότητες ναρκωτικών, το οποίο μόλις είχε παραλάβει.

Συγκεκριμένα, το δέμα περιείχε ένα παιδικό παιχνίδι εντός του οποίου βρέθηκαν μία (1) συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 7 γραμμαρίων και μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,6 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών και μία μεταλλική πίπα καπνίσματος, η οποία βρέθηκε στην οικία του δράστη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

  Συνελήφθη 55χρονη αλλοδαπή κατηγορούμενη για καλλιέργεια, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

 

Κατασχέθηκαν 113 δενδρύλλια κάνναβης, 83,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και σπόροι κάνναβης

 

Συνελήφθη χθες (20-7-2018) το μεσημέρι, σε χωριό του Έβρου, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, 55χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 55χρονη, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία της και τον αύλειο χώρο αυτής, εντόπισαν και κατέσχεσαν:

 

  • 113 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,20 έως 3,90 μέτρων
  • 4 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 83,6 γραμμαρίων
  • 1 συσκευασία με σπόρους κάνναβης αναμεμειγμένους με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 128 γραμμαρίων
  • 3 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό, βάρους 189,2 γραμμαρίων
  • 1 αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης

 

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας.

Συνελήφθη 34χρονος  κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών

 Συνελήφθη σήμερα (22-7-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν τρία (3) πλαστικά δοχεία με διάλυμα μεθαδόνης, συνολικού βάρους 822 γραμμαρίων, το οποίο και κατασχέθηκε.

Κατασχέθηκαν επίσης το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.