Πόση πίκρα κρύβουν τα λόγια του πολιτευτή των ΑΝΕΛ Ιρφάν Μεχμέτ Αλή όπως και κάθε Έλληνα πολίτη που η πολιτεία αντί να προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα της επιβίωσης της Ελληνικής οικογένειας και την εκμηδένιση της ανεργίας, νούμερο ένα Εθνικό κίνδυνο που αποδομεί  την οικογένεια και την κοινωνία ,  ασχολείται με το να ανακατεύει τα Εθνικά θέματα προκαλώντας προβλήματα και εκεί.
Αυτή είναι η σημερινή κυβέρνηση που δυστυχώς σε αυτήν συμμετέχει και ο πολιτικός του αρχηγός ο Πάνος Καμμένος. Άραγε, τι θα πούνε σε αυτόν τον νέο που αγαπά τον τόπο του, θέλει να μείνει και να παλέψει για ένα καλλίτερο αύριο ο Πάνος Καμμένος, ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης και όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα; Εμείς απλά να πούμε στον παλικάρι που είχε την ατυχία να γεννηθεί στην Έλληνας καλή τύχη γιατί κανένας δέν ξέρει αν αύριο βρεθούμε στην θέση του. Ο κ. Ιρφάν αναφέρει σε κοινωνικό δίκτυο χαρακτηριστικά:
Καλημερα σε όλους!

Ας είμαι ο τελευταίος που περνάει αυτή τη σκληρή δοκιμασία
Πάντα ήμουν αισιόδοξος και ποτέ δεν πίστευα πως θα ερχόταν αυτή η στιγμή. Να όμως που ήρθε και σε λίγο καιρό θα πρέπει να αποχαιρετήσω σύζυγο και παιδιά και να φύγω για το εξωτερικό. Σίγουρα δεν είμαι ο πρώτος αλλά εύχομαι να είμαι ο τελευταίος που αφήνει πίσω του οικογένεια, συγγενείς και φίλους για να βρει ένα μεροκάματο κάπου έξω. Τόσους και τόσους ΠΟΜΑΚΟΥΣ και όχι μόνο έδιωξε η ίδια τους η πατρίδα και τώρα διώχνει και μένα.
Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να αντέξω τη στιγμή του αποχαιρετισμού ή αν θα λυγήσω. Αυτή τη στιγμή όμως δεν έχω άλλη επιλογή. Δουλειές δεν υπάρχουν στα μέρη αλλά κι αν βρεθεί κάποια δουλειά, το μεροκάματο δεν καλύπτει ούτε τα έξοδα μετακίνησης.
Μακάρι να μη βρεθεί κανένας άλλος στη θέση μου. Φοβάμαι όμως πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι αυτόν τον δύσκολο δρόμο.