Β. Τσιομπανίδης: Κατασκοπευτικά σενάρια MADE IN Αμερικάνικη Πρεσβεία-Έρμαιο η Χώρα στα συμφέροντα των «μεγάλων»

 

Για κατασκοπευτικά σενάρια κάνει λόγο ο Εβρίτης πρόεδρος του Αγροτικού Κόμματος Ελλάδος Βάκης Τσομπανίδης που εκπορεύονται από την Πρεσβεία της Αμερικής προκειμένου να «σπάσει» με ρωσική κοινότητα στην Αλεξανδρούπολη για να πετύχει τους γεωπολιτικούς της σκοπούς αναφορικά με τα ενεργειακά.  Λέει χαρακτιριστικά στο facebook ο πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ Βάκης Τσιομπανίδης

Τις τελευταίες ώρες παρακολουθώ τα κανάλια να ασχολούνται με δήθεν κατασκοπευτικά σενάρια κακής σκηνοθεσίας πρεσβείας των ΗΠΑ. Προσπάθεια να τρομοκρατήσουν όλους όσους αντέδρασαν στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Στην προσπάθεια αυτή του πανικού προσπαθούν να εμπλέξουν τον καλό φίλο Konstantinos Gkampaeridis πρώην επίτιμο πρέσβη της Ρωσίας και σύμβουλο του κυβερνήτη της αγίας Πετρούπολης, ενός ανθρώπου στην κυριολεξία ΕΛΛΗΝΑ με κεφαλαία γράμματα, με τον Κώστα είχαμε και έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία σε αγροτικά θέματα όπως κατάργηση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας-εμπάργκο που καταρράκωσαν τους ‘Έλληνες αγρότες. Ο Κώστας ήταν αυτός που ζήτησε από την Ρωσική κυβέρνηση την άρση του εμπάργκο σε δυο προϊόντα (ροδάκινο – φέτα) ως ένδειξη καλής θέλησης στους Έλληνες αγρότες. Μεγάλος ο ρόλος του στην σύσφιξη των Ελληνορωσικών σχέσεων καθώς και της ανάπτυξης του τουρισμού στην χώρα μας αλλά και του Έβρου, τελευταία μάλιστα είχε κυκλοφορήσει στην Ρωσία τουριστικός οδηγός του Έβρου, έργο του Γκαμπαερίδη και αυτό.
Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι πως οι ΗΠΑ σχεδιάζοντας Αμερικανική βάση στην Αλεξανδρούπολη και μη θέλοντας μια δυνατή Ρωσική κοινότητα στα πόδια τους οργάνωσαν σχέδιο εξουδετέρωσης κάθε πρεσβευτή Ελληνορωσικής φιλίας. Στα γεωπολιτικά παιχνίδια υπερδυνάμεων συμβαίνει πάντα αυτό που λέει ο Ελληνικός λαός ”Όταν μαλώνουν τα βουβάλια, την πατάνε τα βατράχια”.