ΘΕΤΙΚΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ

Αγανακτισμένος συμπολίτης μας με ανάρτηση του κάνει αναφορά στις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας οι οποίες πριν κάνουν έργα και ξηλώνουν υποδομές στον δήμο Ξάνθης δεν έρχονται πρώτα σε συνεννόηση μαζί του.

Δημοσιεύουμε αυτούσια την αγανάκτηση του συμπολίτη μας ο οποίος απαιτεί να γίνει σεβαστή η πρόταση του επειδή απλά πληρώνει.

Καλημέρα σας. Με αφορμή τις ασφαλτοστρώσεις στην οδό Μιαούλη, μια οδός η οποία είχε πάρα πολύ κακό οδόστρωμα… Προς έκπληξή μου, μόλις πέρασα από εκεί διαπίστωσα ότι η ΔΕΗ  έχει σκάψει το δρόμο για να περάσει καλώδιο!!!!! Κύριοι της ΔΕΗ μας δουλεύετε; Μήνα δεν έχει που έγινε η ασφαλτόστρωση! ΑΠΑΙΤΏ σαν πολίτης που πληρώνω για να γίνουν αυτές οι ασφαλτοστρώσεις μέσα από τα (δημοτικά τέλη) να αναλάβει η ΔΕΗ και να ασφαλτοστρώσει όλο το κομμάτι και ΟΧΙ μπάλωμα το οποίο στην πρώτη βροχή θα γίνει χαντάκι η θα υπερυψωθεί και θα σπάμε τα αυτοκίνητά μας!!!! Πρέπει κάποια στιγμή να πατήσουμε πόδι σαν κάτοικοι αυτής της πόλης!!! Στην περίπτωση αυτή δε νομίζω ο,τι φταίει ο Δήμος! Να τονίσω ο,τι δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό η ΔΕΗ σε καινούριο ασφαλτοστρωμένο δρόμο!