«Ε αφού την έλεγαν Μακεδονία, είπαμε να υπογράψουμε»

Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Λέει ο Πρωθυπουργός της Χώρας μας ως θεματοφύλαξ των Εθνικών μας συμφερόντων για την «βάφτιση» των Σκοπίων: «Το συγκεκριμένο κρατίδιο έφερε το όνομα «Μακεδονία» πολλές δεκαετίες πριν, γιατί να τους στερήσουμε εμείς που σεβόμαστε την δημοκρατία και το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού;

Λογικό είναι εδώ θα κάνετε γονείς τον κάθε ανώμαλο,  αυτό θα σας σταματούσε;

 

Τελικά η πολιτική είναι σαράκι. Τρανταχτό παράδειγμα ο Σάββας Μελισόπουλος. Αγαπητέ Σάββα, έκανες την θητεία σου ως δημοτικός σύμβουλος, προσέφερε και συ όπως τόσοι άλλοι στον τόπο, άστο, να έρθει και κανένας άλλος να προσφέρει, εκτός ποια αν αποφάσισες ότι ήρθε η ώρα να παίξεις πρώτο πλάνο. Δηλαδή να βγεις μπροστά και να σώσεις τον τόπο. Αυτό είναι άλλο. Αν όμως πρόκειται να μπεις πίσω από κάποιον άλλον για να αποκτήσεις ρόλο, τότε άστο καλύτερα. Η Ξάνθη ψάχνει για αρχηγό που να την εμπνέει. Δεύτερους ρόλους έχει μπόλικους.

Γέμισε μαχαιροβγάλτες η Περιφέρεια. Είναι τρομερό όταν οι πολίτες, για να βρουν το δίκιο τους παίρνουν τον νόμο στα χέρια, σίγουρα δεν φταίνε οι νόμοι, αλλά αυτοί που πρέπει να επιβλέπουν την τήρηση των νόμων. Μαχαιρώθηκαν λέει στην Δράμα, έξω από ένα ξενυχτάδικο για να λύσουν τις διαφορές. Τώρα αν το παραμύθι είχε και δράκο με όμορφα μάτια, τότε το πάθος σίγουρα οδήγηση το μαχαίρι στην επίλυση της διαφορά. Πυρ γυνή και θάλασσα.

Μάλλον θα πρέπει να το προσέξει ο Χ. Δημαρχόπουλος γιατί οι καιροί είναι πονηροί και ο ΣΥΡΙΖΑ καραδοκεί. Ο σοφός λαός λέει ότι ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά του για να σωθεί. Το ίδιο κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ όπου όποιος δεν συμφωνεί μαζί του, του κολάι την ρετσινιά του φασίστα και καθάρισε. Για αυτό σου λέω Χαράλαμπε,  πρόσεχε μην σου την κολλήσουν την «ρετσινιά» του φασίστα επειδή φωνάζεις ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική.

 

… Και για να δείτε πόσο φτηνοί ανελέητοι και πολιτικά ανήθικοι είναι και προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους, στην περίπτωση αυτή, σκοπός τους είναι να «πάρουν» τον δήμο για να μας σώσουν, βολευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, πλησίασε αποδεδειγμένα δεξιό και στέλεχος της ΝΔ (με τον Μητσοτάκη) και του ζήτησε να μπει στον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί λοιπόν οι «τιμητές» της αριστεράς, δεν διστάζουν να συμμαχήσουν – ακόμη και με την Χρυσή Αυγή- προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους. Ποιος είναι ο σκοπός τους; Να διαλύσουν το σύμπαν και να μείνουν μόνο αυτοί για να απολαμβάνουν την εξουσία.

 

Έχει δίκιο ο Ν. Ανταμπούφης όταν ζητά από τον δήμαρχο να βεβαιώσει ότι οι παιδότοποι είναι ασφαλής. Βέβαια το θέμα δεν είναι μόνο εκεί. Είναι στα δεκάδες παιδάκια που φιλοξενούνται καθημερινά στις «πιστοποιημένες» παιδικές χαρές. Πάντως αν λάβουμε υπ όψη τις δηλώσεις των υπευθύνων Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων,  είναι βέβαιο ότι το κακό θα ξαναγίνει και ο λόγος είναι ότι η διοίκηση δεν ενδιαφέρετε. Αντιμετωπίζει όλα αυτά τα προβλήματα αφ υψηλού και δεν μπαίνει στην ουσία των προβλημάτων. Μεταξύ μας, δώσαμε (οι δημότες) ένα σκασμό λεφτά για να γίνουν οι πέντε από τις πενήντα παιδικές χαρές και αυτές είναι «ζαβές» και επικίνδυνες για τα παιδάκια.

Αν είναι να γίνονται παιδικές χαρές και να κινδυνεύουν τα παιδάκια του κόσμου δήμαρχε, άστο μην το παλεύεις. Καλλίτερα να παίζουν στις αλάνες τα παιδιά και μέσα στους δρόμους, παρά οι γονείς να τα εμπιστευτούν στους διοικούντες. Κάντε οτιδήποτε άλλο, εκτός από παιδικές χαρές.