Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο παίζει σε αυτήν την συγκυρία ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του Χ. Πούλιου, Σάββας Μελισσόπουλος. Βλέπουμε κείμενα στο facebook  κατεβατά ολόκληρα αντιπολιτευτικού χαρακτήρα, όπου τα «ρεπορτάζ» του είναι εκτενέστατα και σωστά από τεχνικής άποψης.  Ακολούθως οι μαζώξεις  όλη την ημέρα με τους αντιπολιτευόμενους συμβούλους του Δημαρχόπουλου και τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που οδηγούν; Στην δημιουργία νέου πολιτικού φορέα;, προσκόλληση σε κάποιον ενεργό; Είναι «λαγός» κάποιας παράταξης; Η αλήθεια είναι ότι μας έχει μπερδέψει.

Ακούμε ότι θα ηγηθεί μιας παράταξης που θα έχει μέλη τους αντιπολιτευόμενους της συμπολίτευσης και ορισμένους από τους κανονικούς της αντιπολίτευσης του Δήμου και εν τω μεταξύ η κρητική και η αντιπολίτευση του καφέ και του facebook καλά κρατεί.

Επειδή αυτά τα τερτίπια τα έχει βαρεθεί ο Ξανθιώτικος λαός είναι καιρός να βγει δημόσια ο Σάββας Μελισσόπουλος και οι αντιπολιτευόμενοι της συμπολίτευσης και να ξεκαθαρίσουν την θέση τους. Ιδιαίτερα ο Σάββας Μελισόπουλος που δεν έχει αυτή την στιγμή καμία πολιτική ιδιότητα  και παράλληλα ασκεί αντιπολίτευση  και μάλιστα οξύτατη. Σαφώς και ως πολίτης έχει το δικαίωμα να το πράξη, όμως η Ξάνθη βαρέθηκε πολιτικούς φαντάσματα. Όχι ότι έχει άδικο σε αυτά που καταγγέλλει για την δημοτική αρχή γιατί οι παραλήψεις και οι αβλεψίες του δήμου Ξάνθης είναι παροιμιώδης, όμως, κάποια στιγμή κάποια επιφανή μέλη της κοινωνίας που διοίκησαν τον τόπο ή επιθυμούν να διοικήσουν και πάλι, θα πρέπει να ξεκαθαρίζουν την θέση τους από την αρχή.

Η λογική του ότι ασκούμε αντιπολίτευση εκ του ασφαλούς και μόλις μας βολέψει η κατάσταση κάνουμε μία παράταξη και βγαίνουμε μπροστά για να «πάρουμε» τον δήμο αλλά ΣΥΡΙΖΑ, νομίζουμε ότι δεν τιμά τον Σάββα Μελισσόπουλο γιατί η μέχρι τώρα πολιτική του πορεία στα τοπικά πράγματα ήταν σοβαρή. Τώρα τι ακριβώς κάνει; Πιάνει «πόρτα» για όταν και θα … καθίσει η συγκυρία να βγει μπροστά;

Ή έχεις πρόγραμμα, το δίνεις προς αξιολόγηση στους δημότες και διεκδηκής την ψήφο τους  ή απλά δηλώνεις αγανακτισμένος πολίτης και δεν διεκδικείς αρχηγία. Κακά τα ψέματα   από τους αγανακτισμένους του ΣΥΡΙΖΑ  ο Ελληνικός Λαός κάηκε.

Σάββα ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.

Εκτός αν έχει τους σταυρούς της Ξάνθης «δεμένους» και είναι σίγουρος για το εκλογικό αποτέλεσμα.