Όταν πρόεδρος ενός κόμματος “τύπου Κωλοπετινίτσας” καλείτε στην δεξιωση του Αμερικανικού Προξενείου αντιλαμβάνονται όλοι πόσο οι Αμερικάνοι – κατα τόν Τσίπρα- μας υπολογίζουν ως οντότητα.

Το έχουμε ξαναγράψει. Οι Αμερικάνοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να “αδειάσουν” την Χώρα για χάρη ενός “κομματιδίου” αρκεί να εκπροσωπεί την Άγγυρα. Έτσι για να μην “βαυκαλιζεται” η κυβέρνηση Τσιπροκαμμένου.

Σύμφωνα με τα tourkikanea o  Μουσταφά Αλή Τσαβούς-πρόεδρος του DEB μετείχε στην δεξίωση για την μέρα της αμερικανικής ανεξαρτησίας στην Θεσσαλονίκη

Ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς-πρόεδρος του DEB μαζί με την συντονίστρια του κόμματος την Τζιντέμ Ασάφογλου, μετά από πρόσκληση από το αμερικανικό προξενείο Θεσσαλονίκης, μετείχαν σε δεξίωση που τελέστηκε στην Θεσσαλονίκη στις 2/7/2018

Οι καλεσμένοι στην δεξίωση που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη, έγιναν δεκτοί από τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα Τζέφρι Πάϊατ και από την Αμερικανίδα πρόξενο Θεσσαλονίκης Ρεβέκα Α. Φονγκ.

Ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς-πρόεδρος του DEB στην δεξίωση αυτή συνεχάρη τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Παϊατ και την πρόξενο Ρεβέκα Φονγκ για την ημέρα αυτή και ευχαρίστησε για την πρόσκληση.

 http://debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=5694

4/7/2018

Σχ: Παρούσα στην δεξίωση ήταν και η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας στον δήμο Κομοτηνής κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου η οποία έκανε και τις δύο παρακάτω σχετικές αναρτήσεις: