Με απόφαση του ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης Κωσταντινος Καραμανλής κλείνει τον δρόμο για την Κομοτηνή μέσω Ιάσμου λόγω σοβαρών ζημιών που έγιναν στα Κιμέρια λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης.

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά οι Κιμεριώτες πληρώνουν την αδιαφορία της πολιτείας. Είναι απορίας άξιο γιατί δεν γίνετε μία σοβαρή προσπάθεια από την Περιφέρεια σε συνεργασία με τον Δήμο να εξαλειφθεί για πάντα αυτό το πρόβλημα.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ

Διακόπτεται προληπτικά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα στο 6ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Ξάνθης – Κιμμερίων – Ιάσμου στο ύψος της οδικής γέφυρας του χειμάρρου Κιμμερίων, λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων και διέλευσης από το σημείο μεγάλης ροής υδάτων.

  1. Η κυκλοφορία μέχρι να εκλείψουν οι λόγοι θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Ξάνθης – Πηγαδιών διά μέσω του οικισμού των Πηγαδίων και της νέας οδογέφυρας.
  2. Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης και της κυκλοφορίας των οχημάτων, με σκοπό την πρόληψη τροχαίου ατυχήματος ή κυκλοφοριακής συμφόρησης από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης σε συνεργασία με την αρμόδια Υπηρεσία της Π.Ε. Ξάνθης η οποία θα τοποθετήσει τις ρυθμιστικές πινακίδες απαγορευτικού ή πληροφοριακού χαρακτήρα στα σημεία που θα υποδειχθούν.