Πολύ σωστά παραπονιούνται οι χριστιανοί κάτοικοι της περιοχής του Πούρναλικ αφού και χθες το βράδυ (Σάββατο) οι κάτοικοι του Πούρναλικ έκλεισαν τους δρόμους με κάδους σκουπιδιών, έβαλαν στην διαπασών τις μουσικές τους  ξεπερνώντας κατά πολύ τα επιτρεπόμενα από τον νόμο μέσα σε κατοικημένη περιοχή, όρια ηχορύπανσης και το έριξαν στο γλέντι προκαλώντας την οργή των χριστιανών κατοίκων οι οποίοι αισθάνονται ξένοι μέσα στην Χώρα τους – και ακόμη δεν άρχισε το καλοκαίρι όπου θα καταφτάσουν οι «ορδές» των μεταναστών που εργάζονται στην  Βόρεια Ευρώπη, που  θα αρχίσουν οι γάμοι και τα γλέντια και πάλι να προκαλούν αηδία στους χριστιανούς κατοίκους της περιοχής,  όχι γιατί κάποιοι συνάνθρωποί μας διασκεδάζουν, αλλά γιατί οι αρχές της Ξάνθης υποβαθμίζουν την νοημοσύνη και τα δικαιώματα της πλειονότητας. Δυστυχώς η πολιτεία, η Αστυνομία, ο Δήμος, οι εισαγγελικές αρχές και η νομαρχία συμπεριφέρονται ρατσιστικά στους χριστιανούς κατοίκους της περιοχής και δεν δίνει το δικαίωμα να μείνουν οι Χριστιανοί Ξανθιώτες κάτοικοι του Πούρναλικ ήρεμοι μέσα στα σπίτια τους.

Και σαν μην φτάνει αυτό, Κυριακή πρωί όπως και κάθε μέρα, μικροπωλητές διαλαλούν την πραμάτεια τους με τις μεγαφωνικές τους συσκευές στην διαπασών, πουλώντας χωρίς αποδείξεις κάθε λογής εμπόρευμα, «βιάζοντας» στην κυριολεξία την γαλήνη και την ηρεμία των χριστιανών κατοίκων του Πούρναλικ.

Ελπίζουμε και αυτήν την φορά ο Αστυνομικός Διευθυντής, που ο ίδιος προσωπικά πέρυσι, εφαρμόζοντας τον νόμο έφερε την σχετική  ηρεμία στην περιοχή. Ελπίζουμε και φέτος να εφαρμόσει τον νόμο λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη ότι οι φτωχοποιημένοι Ξανθιώτες,  εξ αιτίας των βάρβαρων μέτρων λιτότητας που επέβαλαν οι ανίκανες κυβερνήσεις, διακοπές δεν θα δούνε, πράγμα που σημαίνει ότι θα μείνουν στα σπίτια τους για να περάσουν ήρεμα, όσο γίνεται το καλοκαίρι. Ελπίζουμε η πολιτεία να δώσει την ευκαιρία σε αυτούς τους ανθρώπους να μην διωχθούν κακήν κακώς από τους κατοίκους του Πούρναλικ λόγω της ηχορύπανσης.