Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να προβείς σε αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο, ίσως, μάλιστα, η αφορμή για αυτό να είναι ένα ξεχωριστό δώρο που θα λάβεις. Παράλληλα βέβαια, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σε κουράσει με επαφές ή μετακινήσεις που πρέπει να γίνουν, ώστε να διευθετηθούν κάποια θέματα που δεν παίρνουν αναβολή.

Επιπλέον, σε καλεί να επεξεργαστείς προσεκτικά κάθε στοιχείο και να εξαντλήσεις την προνοητικότητά σου, αφού όλο και κάποια «αναποδιά» θα σου συμβεί. Κι αν δεις ότι κάτι δε «βγαίνει», μη διστάσεις να το απορρίψεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να σε παρασύρει σε οικονομικές επιλογές που υπαγορεύονται από το συναίσθημα κι όχι από τη λογική σου, τελικά όμως, παρά την απουσία ρεαλιστικών κριτηρίων, δε θα τα πας κι… άσχημα! Ίσως, μάλιστα, πληροφορηθείς για αγοραστικές ευκαιρίες ή να κλείσεις μια συμφωνία που θα σε πάει μπροστά.

Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σε καλεί να ξεφύγεις από «τα ίδια και τα όμοια», δοκιμάζοντας κάτι νέο ή πρωτοποριακό. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου προκύψει ένα έκτακτο ταξίδι ή να λάβεις ένα μήνυμα που θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου εγείρει πολλαπλές απαιτήσεις κι ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις τον εαυτό σου για να τα προλάβεις όλα. Τα καλά νέα βέβαια είναι πως οι πολλές επαφές και μετακινήσεις θα ικανοποιήσουν πλήρως την ανάγκη σου για επικοινωνία και πληροφόρηση, από την άλλη πλευρά όμως, η αστάθειά σου θα προβληματίσει όσους/ες θα ήθελαν να σε εμπιστευτούν.

Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού ενδεχομένως να σου προσφέρει ένα έξτρα εισόδημα ή ένα ξεχωριστό δώρο, μπορείς ωστόσο κι εσύ να κάνεις την έκπληξη σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού εισάγει νέα… ήθη στην προσωπική σου ζωή κι ίσως κάνεις κάτι για πρώτη φορά. Επιπλέον, μπορεί να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και κάποιο πολύ ιδιαίτερο άτομο, που θα σε «μυήσει» σε ένα διαφορετικό κόσμο.

Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα εργασιακά σου, πάνω απ’ όλα όμως σε καλεί να επιμεληθείς θέματα σχετικά με την υγεία και τη διατροφή σου, αξιοποιώντας ενδεχομένως μια ειδική ενημέρωση που θα σου γίνει. Ακόμα, είναι πιθανό να μάθεις ένα μυστικό.

 

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους προάγει την κοινωνικότητά σου και το πιθανότερο είναι να γνωρίσεις… κόσμο και κοσμάκη! Επειδή, ωστόσο, κάποιοι/ες λένε πολλά περισσότερα από εκείνα που μπορούν να πράξουν, καλό είναι να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, σε σχέση με υποσχέσεις που θα σου δοθούν. Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση που συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.

Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού ενδέχεται να προκαλέσει ένα μπαράζ αποκαλύψεων για πρόσωπα και πράγματα, ενώ σε ωθεί να προβείς σε αλλαγές στη διατροφή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά ασταθές περιβάλλον στα επαγγελματικά σου ή σε σχέση με ένα κορυφαίο ζήτημα που σε απασχολεί, καθιστώντας ακόμη πιο δύσκολη την λήψη μιας απόφασης. Ωστόσο, θα σου προσφέρει τον κατάλληλο «μπούσουλα», να ξεκινήσεις, δηλαδή, από αυτά που πρέπει να γίνουν, αφήνοντας για αργότερα τις λοιπές… πολυτέλειες!

Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού θα σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο που κινείται πολύ έξω από τις προδιαγραφές σου, αλλά εδώ είναι που ισχύει το γνωστό «τα ετερώνυμα έλκονται».

 

ΖΥΓΟΣ

Τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στα οικονομικά σου, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε ανατροπές ή εκπλήξεις, στην πλειοψηφία τους ευχάριστες, ιδιαίτερα αν τα «έχεις βάψει μαύρα» και δεν περιμένεις από πουθενά βοήθεια. Αν, βέβαια, θεωρείς κάτι ως δεδομένο, τότε το πιθανότερο είναι να διαψευστείς.

Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να ταξιδέψεις και να έρθεις σε επαφή με κόσμο, αποκομίζοντας συνάμα χρήσιμες ή ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ανοίξει ένας νέος δρόμος στις σπουδές σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να μεριμνήσεις για τα οικονομικάκαι την κάλυψη των αναγκών σου, όχι όμως «στα κουτουρού», αλλά ύστερα από μια διεξοδική έρευνα αγοράς. Επιπλέον, είναι πιθανό να προβείς σε μια ασφαλιστική ή φορολογική ρύθμιση ή να ενημερωθείς για τους όρους μιας χρηματοδότησης.

Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σε παραπέμπει σε ένα απρόσμενο ταξίδι ή μια είδηση που θα σε καταπλήξει, ενώ δεν αποκλείεται να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, με ρούχα ή αξεσουάρ που ξεφεύγουν αρκετά από μια κλασική γραμμή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να «κυκλοφορήσεις» και να αναζητήσεις νέες συμμαχίες, προκειμένου να διευκολυνθείς και βέβαια αν ξέρεις τι ζητάς, θα έχεις τον ευχάριστο πονοκέφαλο να αποφασίσεις ανάμεσα στο καλό και το καλύτερο. Αν όμως πορεύεσαι ψάχνοντας, το πιθανότερο είναι να χάσεις πολύ χρόνο μέχρι –και αν– καταλήξεις κάπου συγκεκριμένα.

Παράλληλα, με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, έχεις την τάση να προμηθευτείς είδη που δεν είναι πρώτης ανάγκης, ενδέχεται όμως να σου προκύψει κι ένα απρόσμενο κέρδος, που θα «θυσιαστεί» για αυτόν τον σκοπό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού θα σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο, που παρότι σε «ξενίζει» με τις επιλογές του, μπορεί να γίνει συνεργάτης σου. Αντίθετα όμως, είναι πιθανό να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από τις επιλογές ενός «δικού σου» ανθρώπου.

Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να… επιβάλλεις την τάξη στην καθημερινότητά σου, πριν «επιβληθεί» το χάος! Καλό είναι, ωστόσο, να μην υπερβείς τις αντοχές σου κι αν σε ταλαιπωρήσει μια αδιαθεσία, μην την υποτιμήσεις. Επιπλέον, στη δουλειά σου θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να ανταποκριθείς σε νέα δεδομένα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους τονίζει θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και με τον Άρη στο ζώδιό σου, εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι το να μην υπερβείς κάποια όρια στις επιλογές σου, ιδιαίτερα αν η άλλη πλευρά δε δείχνει διατεθειμένη να ενδώσει! Μπορεί βέβαια να γίνεις εσύ το «θύμα» μιας τέτοιας παρέμβασης.

Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού αλλάζει τα δεδομένα στα εργασιακά σου, ίσως, μάλιστα, δοκιμάσεις μια ευχάριστη έκπληξη. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις έναν μικρό τετράποδο ή… φτερωτό φίλο!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να καλύψεις τις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειάς σου ή να προβείς σε αλλαγές στον χώρο σου, προκειμένου να γίνει πιο λειτουργικός. Ίσως, μάλιστα, δεχθείς επισκέψεις, χωρίς να αποκλείεται το να φιλοξενηθείς κι εσύ κάπου αλλού.

Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να ενημερωθείς σχετικά με ένα θερινό κατάλυμα και -γιατί όχι;- να το «κλείσεις». Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να θίξει τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και από πλευράς σου θα χρειαστεί περισσότερη ανοχή στη διαφορετικότητα.

 

Γιάννης Ριζόπουλος

astrology.gr