Η  xanthitimes.gr επανέρχεται στο θέμα της πλατείας που βρίσκετε επί της Απόλλωνος όπου λόγω έλλειψης παιδικής χαράς στην περιοχή των εργατικών έχει μετατραπεί σε χώρος παιγνιδιού για τα νήπια και χώρος ποδοσφαίρου για τα μεγαλύτερα παιδιά. Οι γονείς αφού δεν υπάρχει εναλλακτική λόγω της κυβερνητικής νομοθετικής παρέμβασης   του ΣΥΡΙΖΑ η οποία κατήργησε μέσα σε μία νύχτα όλες τις παιδικές χαρές της Ελλάδος, αφήνοντας ξεκρέμαστους τους γονείς και τα παιδιά χωρίς παιγνίδι και μοιραία και τα Ξανθιοτόπουλα στην περιοχή των Εργατικών.

Οι γονείς στην κυριολεξία επιτρέπουν στα παιδιά τους να παίζουν με την ψυχή στο στόμα λόγω της ακαταλληλότητας του χώρου ο οποίος σχεδιάστηκε για πλατεία.

Οι γονείς ζητούν την συνδρομή του δήμου Ξάνθης προκειμένου ο χώρος να είναι ασφαλής όσο περισσότερο γίνεται και ποιο συγκεκριμένα ζητούν καλλίτερο φωτισμό, ποιο τακτική αποκομιδή των επιρρημάτων, περισσότερη φροντίδα στο πράσινο και κυρίως να βρεθεί τρόπος να αρθεί η επικινδυνότητα γιατί στο κέντρο της πλατείας το παλιό σιντριβάνι έγινε ομολογουμένως ένα όμορφο παρτέρι μεν, επικίνδυνο για τα παιδιά δε, επειδή σκαρφαλώνουν εκεί πάνω και αν πέσουν, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να τραυματισθούν.

Οι γονείς ζητούν την  άμεση παρέμβαση του δήμου Ξάνθης για να καλυτερέψει όσο τον δυνατόν περισσότερο η ποιότητα ζωής των παιδιών της περιοχής.