Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό αμέσως μετά το «σφύριγμα της λήξης του πρωταθλήματος». 

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες  οι αλλαγές στην ομάδα του Τριφυλλιού θα είναι τόσο σε τεχνικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο με παλιούς γνώριμους της ομάδας να επιστρέφουν.

Ο Νίκος Νταμπίζας  είναι προ των πυλών στο να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μιας θέσης που έχει «χηρέψει»  στην ομάδα εδώ και πολύ καιρό.

Την ίδια στιγμή ο Νίκος Νταμπίζας θα φέρει αλλαγή και στον πάγκο του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Δώνη να αναλαμβάνει προπονητής της ομάδας αντικαθιστώντας τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Στο τέλος του αγώνα ο Ουζουνίδης που καταχειροκροτήθηκε από τους οπαδούς της ομάδας έδειξε με τις δηλώσεις του ότι ματς με την Ξάνθη  ήταν και η τελευταία δική του παρουσία στην ομάδα.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε ότι: «Δεν είμαι εγώ σημαντικός. Σημαντικό είναι πως πρέπει να καταλάβουν από τη διοίκηση πως πρέπει να τρέξουν κάποια πράγματα γιατί, δεν μπορεί να λειτουργήσει ένας μεγάλος σύλλογος όπως ο Παναθηναϊκός υπό αυτές τις συνθήκες. Έχουμε παιδιά με ταλέντο, αλλά δεν φτάνει αυτό. Χρειάζεται και εμπειρία. Μόνο τα παιδιά από την Κ- 20 δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος μιας ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός. Μετά και την τιμωρία στις μεταγραφές πρέπει να γίνουν άμεσα κάποια πράγματα. Ο σημαντικός δεν είμαι εγώ, είναι ο σύλλογος».