Γιατί όσο παραμένουν στην εξουσία αυτός και οι παρατρεχάμενοί του τόσο μεγαλύτερη ζημιά κάνουν και προκειμένου να παραμείνουν στις καρέκλες τους θα υποθηκεύσουν την χώρα όχι για τα επόμενα 99 χρόνια αλλά για τα επόμενα 199 χρόνια αν βέβαια υπάρχουμε ως Χώρα.

 

Είναι βέβαιο ότι ο Τσίπρας θα αναγκαστεί να κάνει εκλογές γιατί η κοινωνία βράζει, γιατί προσπαθεί να κερδίσει πολιτικό χρόνο μιλώντας για έξοδο «μαϊμού» από τα μνημόνια και γιατί συνεχίζει να διαπραγματεύεται κρυφά από τον Ελληνικό Λαό.

Είναι η ώρα ο Ελληνικός λαός,  να αποφασίσει τους όρους και τις εγγυήσεις για τη βιώσιμη έξοδο από την κρίση και να επιλέξει σε ποιους θα εμπιστευθεί  να οδηγήσουν αυτή την πορεία.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές έχει ήδη αρχίσει. H κοινωνία βράζει. Η κυβέρνηση κάνει πως δεν καταλαβαίνει και προσπαθεί να κερδίσει πολιτικό χρόνο με νέα παραμύθια.  Υπόσχεται έξοδο «μαϊμού». Δεν μπορεί κανένας να κλείσει τα μάτια ούτε στις δεσμεύσεις που έχει ήδη ψηφίσει, ούτε στις νέες δεσμεύσεις που κρυφά συζητά και κυρίως ο λαός δεν θέλει άλλη  τοξική πόλωση και διχασμό για μικροκομματικά οφέλη. Το σαράκι του διχασμού σκάβει την όποια εθνική προσπάθεια.