Σήμερα η Σελήνη στον Αιγόκερω, κοντράρεται με Άρη και Πλούτωνα και τα συναισθηματικά, γεμάτα κακίες και σκληρότητα, είναι δεδομένα, ιδίως για τους Παρορμητικούς του 3ουδεκαημέρου!

Κριός
Γενικά
Οι πρωτοβουλίες που πήρες, Κριέ μου, σε φέρνουν σε δύσκολη θέση και δημιουργείται ένταση, που κλονίζει τις ισορροπίες σου. Η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, οπότε μη βιάζεσαι να βγάλεις τα συμπεράσματά σου για το αποτέλεσμα. Οι ρυθμοί που απαιτούνται είναι γρήγοροι, οπότε προσπάθησε να συγχρονιστείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής, Κριέ, που συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σε ευνοεί, θα σου στρώσει έτσι τις καταστάσεις, ώστε να επικοινωνήσεις καλύτερα με το ταίρι σου και να κάνεις τη σχέση σου ιδανική. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, το πλανητικό σκηνικό σε υποστηρίζει για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και είναι σίγουρο, ότι θα βρεθείς πολύ κοντά στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

ΤαύροςΓενικά
Εκεί που σκέφτεσαι, Ταύρε, πως η εξέλιξη των υποθέσεών σου είναι αρνητική, μία θετική ανατροπή έρχεται να σε γεμίσει με αισιοδοξία! Απόφυγε να μοιραστείς αυτή τη χαρά με άτομα, που δε σου έχουν αποδείξει, ότι χαίρονται με την πρόοδό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε μου, ευνοείσαι να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, Ταύρε, και τα αποτελέσματα των κόπων σου βοηθούν να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε ταλαιπωρήσουν αρκετά. Θα βρεις πάντως πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμος

Γενικά
Η ειλικρινής διάθεσή σου για προσφορά, Δίδυμε, εκτιμάται από κάποια σημαντικά άτομα, τα οποία με τη σειρά τους σου προτείνουν ευχάριστες συμφωνίες. Εξέτασέ τες προσεκτικά, για να τις αξιοποιήσεις με τον πιο σωστό τρόπο, προκειμένου να καταφέρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα, Δίδυμέ μου, μπορείς να πεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σας, ώστε να περνάτε καλύτερα κι οι δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, μη μειώσεις σήμερα τις προσπάθειές σου κι είναι σίγουρο, ότι θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, επιδιώκοντας να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος

Γενικά
Η καλή σου διάθεση, Καρκίνε, δημιουργεί πολύ θετικές συνθήκες στην καθημερινότητά σου. Η έλλειψη ισορροπίας του παρελθόντος σε απασχολεί ακόμη, αλλά μην υπερβάλλεις με κινδυνολογίες, που το μόνο που μπορεί να δημιουργήσουν είναι κακή ψυχολογία. Διατήρησε τη θετική σου σκέψη και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα, Καρκίνε, που το πλανητικό σκηνικό διαφοροποιείται, μπορείς να κάνεις κι εσύ κάποιες αλλαγές στην σχέση σου, ώστε να ικανοποιηθεί το ταίρι σου, αλλά, εξίσου σημαντικό, να περνάς καλά κι εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι βάσεις που έχεις θεμελιώσει στη δουλειά σου, Καρκίνε, είναι ισχυρές. Αυτή την περίοδο, μπορείς να στρώσεις κατάλληλα το πεδίο, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Στα οικονομικά σου, σήμερα μπορείς να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν κι ιδιαίτερα όσα έχουν να κάνουν με ζητήματα νόμου.

Λέων

Γενικά
Οι υπάρχουσες συνθήκες, Λέων μου, δεν είναι οι θετικότερες που θα μπορούσαν να υπάρξουν. Διατήρησε όμως την ψυχραιμία σου και πολύ σύντομα η κατάσταση θα μπει σε καλύτερο δρόμο. Κάποια αγαπημένα πρόσωπα δείχνουν τις ευγενικές τους προθέσεις για τις επιδιώξεις σου, γεγονός που βοηθάει αρκετά στην ολοκλήρωση των σχεδίων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ όμορφα μαζί! Η καλή σου διάθεση κι η όρεξη για επικοινωνία θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά στο σύντροφό σου. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, φρόντισε να ετοιμαστείς, καθώς αυτή την περίοδο θα βρεις το ταίρι που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, πολλά πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους κι αρχίζεις να κάνεις κινήσεις για τα επόμενά σου βήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν κι έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις ενέργειες για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Παρθένος

Γενικά
Οι απαιτήσεις σου είναι πολύ μεγάλες, Παρθένε μου, γεγονός που σου αφήνει μια μόνιμη «γεύση» του ανικανοποίητου. Χαλάρωσε λίγο τους ρυθμούς σου και σκέψου, αν όλα όσα έχεις στο μυαλό σου είναι ικανά να σου φέρουν την ευτυχία. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με πιο εσωτερικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, Παρθένε, θα σε προικίσει με έντονο ερωτισμό και θα θέλεις να περνάς καλά στη σχέση σου. Το ταίρι σου είναι έτοιμο ν’ ακούσει σήμερα τις προτάσεις σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, δε νομίζω ότι αυτή την ευνοϊκή περίοδο και με τη βοήθεια της Αφροδίτης, να λιμνάσεις, καθώς θα έχεις απίστευτες εξελίξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς σου, Παρθένε, τώρα αρχίζουν και ξεπερνιούνται κι αρχίζεις να νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Φρόντισε σήμερα να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού, χωρίς να το καταλάβεις.

Ζυγός

Γενικά
Η ανάγκη σου να ικανοποιηθείς άμεσα από τις επιδιώξεις σου, Ζυγέ μου, σε οδηγεί κόντρα σε όλους και όλα. Μετρίασε λίγο τη βιασύνη σου και μην οδηγείσαι σε υπερβολές, που μπορεί να σε βλάψουν ανεπανόρθωτα. Η καλή επαφή και εκτίμηση της τωρινής κατάστασης θα φέρουν συντομότερα την απαραίτητη βελτίωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον Ερμή στον Κριό να σε ευνοεί, Ζυγέ, θα δεις σήμερα πολλές καταστάσεις στη σχέση σου ν’ αλλάζουν προς το καλύτερο. Αν συνεχίζει να σε ακολουθεί η μοναξιά, αυτή την περίοδο η κατάσταση θ’ αλλάξει, αφού θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ζυγέ, πάει πολύ καλά και θέλεις να κάνεις νέες αλλαγές, για να την κάνεις καλύτερη. Στα οικονομικά σου, φρόντισε σήμερα να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε πολλά έξοδα. Η μέρα είναι ευνοϊκή για την ενασχόληση με γραφειοκρατικά θέματα.

Σκορπιός

Γενικά
Απόφυγε σήμερα, Σκορπιέ, να εμπιστευτείς ανθρώπους που δε γνωρίζεις πολύ καλά. Η ανατρεπτική τους διάθεση συγκινεί την τάση σου να αισθάνεσαι πως είσαι σε πλήρη ελευθερία, όμως συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου, αφού δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις κάποια στοιχεία που το αποδεικνύουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που φαίνεται να έχεις από άλλες δραστηριότητες και μετά να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν δεν μπορεί να γίνει ήρεμα αυτό, τότε άφησέ τες για άλλη μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις τις επαφές που θέλεις, αλλά σε κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν, καλό θα είναι πριν απαντήσεις, να τις σκεφτείς πολύ καλά. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου επιμελώς για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Τοξότης

Γενικά
Η κατάσταση μέσα στην οικογένεια, Τοξότη μου, δε σε ικανοποιεί και βιώνεις μεγάλη ανησυχία. Κάποιες στιγμές, η αίσθηση της ματαιότητας δεν σε βοηθάει καθόλου στο να προσπαθήσεις. Δείξε ψυχραιμία και κάνε ήρεμα μία συζήτηση, ώστε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Από εκεί και πέρα, θα πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις.Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για τη σχέση σου, για να γίνει τέλεια, προσφέροντας όλα αυτά που ίσως χρειάζεται το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Τοξότη, θα μπορέσεις να διευθετήσεις σχέδια, που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Συνεργασίες και αλλαγές ευνοούνται. Αρχίζεις να ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων ευνοείται.

Αιγόκερως

Γενικά
Διαφωνίες και εντάσεις, Αιγόκερέ μου, περιλαμβάνει το κοινωνικό σκηνικό των ερχόμενων ημερών. Προσπάθησε να αποφύγεις τη συμμετοχή σου σε συζητήσεις που μπορεί να σε βάλουν σε τροχιά παρεξηγήσεων. Η εικόνα σου είναι πολύ καλή, αλλά δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Προστάτεψε, λοιπόν, τη δημόσια παρουσία σου με διακριτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής από τον Κριό, Αιγόκερε, σήμερα θα αυξήσει την επικοινωνία με το ταίρι σου και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στη σχέση σας, που μπορεί να μη σου αρέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς σήμερα τη βοήθεια των συνεργατών σου, Αιγόκερε, ενώ και τα σχέδια που έχεις στον επαγγελματικό τομέα, θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα παραμείνουν σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.

Υδροχόος

Γενικά
Εντάσεις, που φέρνουν οι διαφωνίες στο κοινωνικό σου περιβάλλον, Υδροχόε μου, έρχονται σε υπερβολικά επίπεδα και διαταράσσουν τις ισορροπίες σου. Απομακρύνσου για λίγο, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα και να ξεκαθαρίσουν τυχόν παρεξηγήσεις μεταξύ αγαπημένων σου προσώπων. Αργότερα, θα τακτοποιήσεις με ησυχία όσα χρειάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, θα αναδύεις γοητεία και ρομαντισμό που θα καταπλήξουν! Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσετε πολύ όμορφα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας, Υδροχόε, τα πηγαίνεις πολύ καλά, αλλά έχεις έντονο το συναίσθημα, ότι θέλεις να προσφέρεις κι άλλα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα τα σημαντικά ρίσκα και τις χρηματικές συναλλαγές.

Ιχθύς

Γενικά
Τα σχέδιά σου, Ιχθύ μου, είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρωθούν, καθώς δέχεσαι συνεχώς έκκληση για βοήθεια από χίλιες πλευρές. Η διάθεσή σου να βοηθάς τους άλλους είναι συγκινητική, αλλά πρόσεξε να μη γίνεται εις βάρος της δικής σου ζωής, για να μην το μετανιώσεις αργότερα. Συγκεντρώσου περισσότερο στους δικούς σου στόχους.Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη που είναι στους Διδύμους, Ιχθύ, θα σου φτιάξει σήμερα τη διάθεση και θα θέλεις να κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου, για να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε στεναχωρούν στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας σου, Ιχθύ, σήμερα θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, αλλά και να διευθετήσεις θέματα, τα οποία έχουν σχέση με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα. Φρόντισε να ακολουθήσεις τον προγραμματισμό σου, διότι ήδη κινείσαι εκτός των ορίων του.