Είναι γεγονός ότι είναι διχασμένη η κοινή γνώμη στην Θράκη με την σύλληψη του Τούρκου Δημοτικού Υπαλλήλου της Αδριανούπολης κατά δήλωση του.

Με δεδομένη την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή μετά την σύλληψη των δύο στρατιωτικών οι Θρακιώτες υποδέχτηκαν την σύλληψη του Τούρκου Δημοτικού Υπαλλήλου με ανάμεικτα συναισθήματα.

Αυτό που καταγράφετε από τους Θρακιώτες είναι ότι ο Ερντογάν δεν καταλαβαίνει τίποτε και θα πρέπει η Ελλάδα να λειτουργήσει όπως ο ίδιος.

Η άλλη άποψη που επικρατεί είναι ότι η χώρα μας δεν είναι ίδια με τον  Ερντογάν και θα πρέπει να μην αντιμετωσθεί όπως αντιμετωπίσθηκαν οι δύο Έλληνες Στρατιωτικοί.

Ήδη το δικαστήριο της Ορεστιάδα έχει αποφανθεί για την τον συλληφθέντα.

Εκείνο όμως που προκαλεί εντύπωση είναι κύκλοι του ΥΕΘΑ θεωρούν με πολύ μεγάλη ευκολία ότι το θέμα της σύλληψης του Τούρκου είναι ήσσονος σημασίας.

Δηλαδή το ΥΕΙΑ θεωρεί ότι μπορεί κάποιος δημοτικός υπάλληλος να πάρει ένα μηχάνημα και να «αλωνίζει» στην οριογραμμή δύο Κρατών που το ένα θεωρεί εχθρό του το άλλο και απαγάγει στρατιωτικούς στον ίδιο χώρο με την ίδια αιτία. Αυτό δηλαδή είναι ήσσονος σημασίας;

Τι πρέπει να γίνει για να είναι κάτι ενδιαφέρων και το ΥΕΘΑ και να το θεωρήσει ότι αξίζει προσοχής;

Μήπως να αρχίσει να βομβαρδίζει ο Ερντογάν;

Έλεος ποια με αυτόν τον ωχαδερφισμό