Ένας συμπολίτης μας ζήτησε την βοήθεια μας πριν λίγες μέρες μέσω μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Χρειάζεται επειγόντως να διώξει από πάνω του το πλεονάζον βάρος του για να αποκτήσει ξανά ποιότητα στη ζωή του.

Τα Vita Plus Ξάνθης προσφερθήκαμε να τον βοηθήσουμε χωρίς κάποια ανταμοιβή. Αλλά σε αυτόν τον δρόμο θα χρειαστεί να προσφέρουν και άλλοι καθώς δεν έχει την δυνατότητα να αγοράσει τα τρόφιμα που θα τον βοηθήσουν για να το πετύχει.

Ζητάμε λοιπόν την προσφορά απο καταστήματα πώλησης τροφίμων, οπωροπωλείων, ιχθυοπωλείων, αρτοποιείων και κρεατοπωλείων σε οτιδήποτε μπορούν να του παρέχουν έστω και από μια φορά. Επίσης αν υπάρχουν καταστήματα ένδυσης που μπορούν να βοηθήσουν θα ήταν και αυτό μια υπέροχη κίνηση βοήθειας.

Ο κύριος Α.Α. ζει κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες καθώς δεν έχει ούτε ρεύμα στο σπίτι του. Αν κάποιος μπορεί να του προσφέρει εργασία θα ήταν το καλύτερο ώστε να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του. Όποιος θέλει να βοηθήσει ας μας καλέσει στο 2541072666 ή στο 65212 για να του δώσουμε το τηλέφωνό του και να επικοινωνήσει με τον ίδιο. Ευχαριστούμε πολύ!