ΚΑΒΑΛΑ: Συνελήφθη 18χρονος υπήκοος Πακιστάν για αρπαγή τσάντας   

 Συνελήφθη χθες (8-4-2018) το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 18χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ληστεία. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει δύο ακόμη άγνωστους δράστες, οι οποίοι αναζητούνται.

Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καβάλα, ο 18χρονος μαζί με τους άλλους δύο δράστες προσέγγισαν δύο ημεδαπούς, μία 19χρονη και έναν 18χρονο και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από την κατοχή της 19χρονης μία τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ και διάφορα έγγραφα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποίησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 18χρονο.

Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

ΚΑΒΑΛΑ: Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 52χρονου 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 40χρονης ημεδαπής.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 52χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία σε για απάτη.

Αναλυτικότερα, η 40χρονη εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο 52χρονος, σχετικά με πώληση κινητού τηλεφώνου και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

Κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο 52χρονος κατάφερε να εξαπατήσει την 40χρονη, πείθοντάς την να καταθέσει, την 8-1-2018, σε λογαριασμό του, το χρηματικό ποσό των 520 ευρώ για την αγορά του παραπάνω κινητού τηλεφώνου, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

ΞΑΝΘΗ: Συνελήφθη την 6-4-2018 το μεσημέρι, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 32χρονος ημεδαπός, διότι, το χρονικό διάστημα από τις 5 έως 6-4-2018, στη πόλη της Ξάνθης, διέρρηξε τρία αυτοκίνητα και αφαίρεσε από το εσωτερικό των δύο,  ένα ράδιο-CD και διάφορα έγγραφα.

ΔΡΑΜΑ: Θανατηφόρο τροχαίο Την 7-4-2018 πρωινές ώρες, σε περιφερειακή οδό της Δράμας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και σε κολώνα παλλόμενου φωτεινού σηματοδότη, ενώ στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενο αυλάκι.

Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 22χρονου,  ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Δράμας.