Παρακολουθώντας την παρουσία του υποδιοικητή της 4ης ΥΠΕ ο οποίος βρέθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης την περασμένη Πέμπτη σε εκδήλωση που έγινε στο νοσοκομείο ο κ. Θεοδωρίδης για την οργάνωση της πρωτοβάθμιας υγείας στην Ξάνθη ούτε λίγο ούτε πολύ άφησε να εννοηθεί ότι για την μη δημιουργία των ΤΟΜΥ στην Ξάνθη (πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας) φταίει η έλλειψη σε γενικούς γιατρούς.

Δηλαδή πάντα φταίει κάτι για να μην μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να ολοκληρώσει την πολιτική του στα θέματα της πρωτοβάθμιας υγείας.

Στην προκειμένη περίπτωση φταίει λέει το σύστημα γιατί δεν υπάρχουν γενικοί γιατροί και μάλιστα ζήτησε να ενημερωθούν … άραγε ποιοι (;) ούτος ώστε να υπάρχουν γενικοί γιατροί προκειμένου να στελεχώσουν τα ΤΟΜΥ στην Ξάνθη.

Βέβαια η διαπίστωση ότι φταίνε οι γενικοί γιατροί που δεν στελεχώνουν τα ΤΟΜΥ στην Ξάνθη (πρωτοβάθμια Συρυζαίηκη πατέντα υγείας), ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρθηκε εκτενώς, κουραστικά θα έλεγε κάποιος, στο γεγονός ότι όλοι οι άλλοι προηγούμενοι που κυβέρνησαν τον τόπο, δεν φρόντισαν να οργανώσουν την πρωτοβάθμια υγεία και άρα αυτοί φταίνε φροντίζοντας βέβαια να ρίξει την ευθύνη στην έλλειψη γενικών γιατρών που – ίσως και αυτοί να φταίνε – αφού δεν υπάρχουν, για την μη οργάνωση της πρωτοβάθμιας υγείας στην Ξάνθη, υποδηλώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει αλλά το κατεστημένο δεν τον αφήνει να δουλέψει.

Βέβαια θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο κ. Θεοδωρίδης, πρόταξε την αναγκαιότητα εγκαθίδρυσης ενός συστήματος υγείας, προσβάσιμου για όλους, αλλά προφανώς λησμονεί και ο ίδιος ότι είναι κυβέρνηση και ότι από αυτόν περιμένουν όλοι να εγκαθιδρύσει επιτέλους αυτό το νέο σύστημα πρωτοβάθμιας υγείας προσιτό σε όλους τους πολίτες.

Από ποιόν περιμένει ο κ. Θεοδωρίδης, ο οποίος απολαμβάνει μισθό υποδιοικητή της 4ης ΥΠΕ, βγαλμένο από το υστέρημα του Ελληνικού λαού να εφαρμόσει επιτέλους το σύστημα της πρωτοβάθμιας υγείας;