Με σκεπτικισμό παρακολουθεί τις εξελίξεις στην παράταξη Χ. Δημαρχόπουλου ο Μ. Στυλιανίδης πρώην δήμαρχος Ξάνθης και επικεφαλής της παράταξης που τώρα ηγείται ο Χ. Δημαρχόπουλος.

Ο πρώην δήμαρχος, λάτρεις των ισορροπούν μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και την εν γένει πολιτική του συμπεριφορά, άκουσε σκεπτικός όλα όσα ειπώθηκαν σε συντροφιά που απαρτίζονταν από δημοσιογράφους, και πολιτικούς της αυτοδιοίκησης εν ενεργεία και εν «υπνώσει», χωρίς να προσθέσει κάτι στην όλη συζήτηση.

Η μόνη εκτίμηση που μπορέσαμε να «βγάλουμε» από τον πρώην δήμαρχο είναι ότι θα πρέπει να υπάρξει μία ευρύτερη συναίνεση στις αποφάσεις της δημοτικής αρχής. Υπεραμύνθηκε της πρότασης να γίνει ο παιδικός σταθμός στον χώρο του Λευκού Πύργου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτό το οικόπεδο το προετοίμασε η προηγούμενη δημοτική αρχή δικαιώνοντας έτσι την αντιπολίτευση η οποία «πέρασε» το θέμα.

Μάλιστα ανέφερε ότι δεν μπορεί ο δήμος να απεμπολή  με παρόμοιες συμπεριφορές οικόπεδα του τα οποία προορίζονται για ίδρυση δομών επ’ ωφελείας της κοινωνίας.