Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

ΠΑΛΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ

Βρε αμέτι μουχαμπέτι η Άγκυρα βάλθηκε να πείσει τον εαυτό της ότι στο Κατελόριζο κάνει κουμάντο η ίδια. Τι έκανε λέτε ο Σουλτάνος μέσα στο FIR Αθηνών; Δέσμευσε την Νότια θαλάσσια περιοχή του Κστελόριζου για να κάνει άσκηση με αληθινά πυρά.

Πότε θα βρεθεί κανένας τρελός ναυταίος ή πιλότος να του την μπουμπουνίσει και τότε να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος του.

Μπορεί να κάνει τον καμπόσο στους μαμελούκους,  εδώ όμως είναι Ελλάδα. Και ανεξάρτητα από τους Εφιάλτες της κυβέρνησης, οι Έλληνες, που ο Στρατός είναι γεννημένος μέσα από τις ψυχές τους,  θα προτιμήσουν να πέσουν μέχρις ενός παρά να τον αφήσουν τον αγά να πατήσει ποδάρι στα τιμημένα νησιά μας.

 

Η ΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Μαθαίνουμε λέει από Αμερικανούς επιστήμονες ότι η έρημος Σαχάρα μεγάλωσε από το 1920, 20% για αυτό λέει ότι είναι παραπανήσια η σκόνη της Αφρικής και φτάνει κατά Ελλάδα μεριά.

Ευτυχώς όμως που ο Υπουργός της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, προσέλαβε λέει έναν ειδικό σύμβουλο από την Κρήτη τύπου Καρανίκα(;) δεν τον ξέρω τον άνθρωπο και θα τον συμβουλεύσει λέει, περί της σκόνης της Αφρικής που τώρα τελευταία συχνά πυκνά επισκέπτεται  την Χώρα μας.

Τώρα ησύχασα, να είναι καλά ο Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ  που προσέλαβε αυτόν τον ειδικό σύμβουλο – ποιος είπε χαριστικά ή για κολιτιλίκια; Μακριά από τον ΣΥΡΙΖΑ αυτά τα πράγματα- τον προσέλαβε για να τον συμβουλεύει για την σκόνη της Αφρικής.

Τώρα τι ακριβώς συμβουλές θα δίνει για την Αφρικανική σκόνη στον Υπουργό, ειλικρινά  δεν έχω ιδέα αλλά δεν μπορεί,  κάτι θα κάνει για να δικαιολογεί το μισθό του ειδικού συμβούλου.

ΚΟΤΖΙΑΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ: ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Αγαπητέ κύριε Κοτζιά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Έλπιζε συ και οι Σκοπιανοί με την δική σας ευλογία ας κάνουν την δουλειά τους.

Βρε να μην πει κανένας. Εκεί δηλαδή πήγες απλά για να κάνεις θετικά βήματα ή για να κάνεις τα βήματα που συμφέρουν στην Ελλάδα;

Δηλαδή σε τίνος Χώρα είσαι Υπουργός; Των Σκοπίων; Αυτά που λες τα λέει ο Υπουργός των Σκοπίων που έχει ζόρι γιατί άμα μείνει μοναχός του έξω από το μαντρί, θα τον φάνε  οι Αλβανοί ή οι Βούλγαροι και συ πάς με την ελπίδα να τους κάνεις ανθρώπους;

Βρεμένη σανίδα που χρειάζεσαι.

 

ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΣΤΗΣΕ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ

 

Σιγά το νέο. Βέβαια πρέπει να ομολογήσω την ιστορία αυτή την ακούω πρώτη φορά. Ήξερα για γιατρούς, για νεκροτόμους, για νοσοκόμους και γενικά για όλα τα ιατρικά και παραϊατρικά επαγγέλματα που είχαν παρτίδες με «κοράκια», αλλά για ιατροδικαστή ομολογώ, πρώτη φορά το ακούω.

 

Η ΜΙΤ ΑΠΗΓΑΓΕ 6 ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ

 

Αλήθεια βρε κάφροι του ΥΠΕΞ και του ΥΕΘΑ, πόσο δύσκολο ήταν δηλαδή να απαγάγετε δύο αξιωματικούς μέσα από την Τουρκία για να λυθεί αυτομάτως το θέμα με τα δύο αιχμάλωτα Ελληνόπουλα στην Τουρκία;

Δηλαδή τόσο πολύ σέβεστε την διεθνή νομιμότητα; Γιουρούκια; Ή μήπως φοβάστε μην γίνει κάτι παραπάνω και ψάχνετε λαγούμι για να κρύψετε το ανίκανο κορμί σας και παρατήσετε τον Ελληνικό Λαό στο έλεος του Θεού;

Μάλλον ξεχνάτε τεμπέληδες καφενόβιοι της «πρώτης φορά αριστερά» ότι για να προστατευθούν τα συμφέροντα της Χώρας, η «προοδευτική» λογική περί ισότητας των λαών δεν ισχύει.

Αλήθεια, εκεί στα καφενεία, δεν σας τα έμαθαν αυτά;