Ανακοίνωση για την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και τεχνιτών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως 10-12-2018, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου.

Αυτή είναι η ανακοίνωση όπου ζητούνται να προσληφθούν πέντε επιστήμονες για ορισμένο χρόνο και αυτό- αποδεικνύεται περίτρανα πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι οι διοικούντες τον τόπο.

Σε μία Χώρα όπου οι αρχαιότητες της είναι μοναδικές στον κόσμο, η Χώρα αυτή προσλαμβάνει μόνο πέντε και για λίγο χρονικό διάστημα θαρρείς και η αρχαιότητες που είναι θαμμένες στην Ξανθιωτικη γη είναι «ορισμένου χρόνου».

Δυστυχώς αυτή είναι η Ξάνθη μας αυτή είναι η Ελλάδα μας.

Ένας νομός που διαθέτει τα Άβδηρα να διαθέτει πέντε επιστήμονες για την ανάδειξη των αρχαιοτήτων.

Θέση μας.

Θα πρέπει όλος ο νομός και όλη η Ελλάδα να μην ασχολείται με τίποτε άλλο εκτός από την εκσκαφή και ανάδειξη του πολιτισμού και της αρχαίας κληρονομιάς. Για φαντασθείτε; Η επισκεψιμότητα όλων των πολιτών του κόσμου θα έλυνε το οικονομικό πρόβλημα της Χώρας και θα έριχνε τα μνημόνια στον κάλαθο των αχρήστων.

Αλλά δυστυχώς αυτοί είμαστε, αυτούς επιτρέπουμε να μας κυβερνούν.

Ακόμη και τον πολιτισμό και την αρχαία κληρονομιά μας οι Ανθέλληνες κυβερνήτες, τον αντιμετωπίζουν με συμβάσεις έργων αντί να κάνουν μία πάγια σύμβαση με την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας.

Αυτοί είμαστε αυτοί μας αξίζουν