Μάθαμε ότι η κυβέρνηση και ο ΥΠΕΘΑ Π. Καμμένος προσανατολίζεται λέει να αυξήσει την θητεία γιατί, λέει,  δεν έχουν κατώτερο προσωπικό στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Μπράβο ρε Πάνο. Τόσα ταξίδια και φιέστες έκανες στις Μονάδες της  Θράκης και τα νησιών, τώρα πήρες χαμπάρι ότι οι μονάδες είναι λειψές;

Εδώ και χρόνια φωνάζουν τα στελέχη του Δ ΣΣ ότι υπάρχει λειψανδρία, τώρα το έμαθες;

Τέλος πάντων, κάλιο αργά πάρα ποτέ. Εκείνο όμως που πραγματικά κάνει εντύπωση είναι στάση των αρχηγών του Στρατού. Δεν είδαμε κανέναν να παραιτείτε είτε γιατί λείπει προσωπικό είτε γιατί λείπουν πολεμοφόδια ή ανταλλακτικά για τα πλοία και τα αεροπλάνα. Αλήθεια γιατί; Γιατί όσο είναι εν ενεργεία και απολαμβάνουν τα οφέλη των στρατηγών δεν παραιτούνται; Γιατί μόλις αποστρατευτούν ανοίγουν το στόμα τους και λένε; Είναι βέβαιο ότι τα λένε και όταν είναι εν ενεργεία, αλλά μόλις τα πολιτικά λαμόγια προϊστάμενοι τους τους  λένε ότι θα τους αποστρατεύσουν, τότε κάνουν μόκο και αφήνουν την γροθιά τους στον αέρα, αυτήν ντεμέκ που θα βάραγαν στο γραφείο του Υπουργού. Ας μην πούμε παραπάνω. Ο τόπος αξίζει μεγαλύτερες θυσίες από την παρουσία κάποιων που είναι επιφορτισμένοι να προασπιστούν την ακεραιότητα της Χώρας όχι μόνο από εξωτερικούς εχθρούς αλλά και απάτριδα πολιτικά πιόνια των διεθνών νταβατζίδων.