Γράφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Ειλικρινά δεν ξέρω αν με την συμπεριφορά του ο βουλευτής της Χ.Α. Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος ίσως με ανορθόδοξο τρόπο ζήτησε την απομάκρυνση του μουσουλμάνου βουλευτή της Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά  που συμμετέχει στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας και τον αποκάλεσε πράκτορα της Τουρκίας βοηθάει την διαδικασία λειτουργίας της Βουλής. Αυτό θα το κρίνει η ίδια η Βουλή. Εγω όμως θέλω να μέινω στην ουσία αυτης της εριστικής συμπεριφοράς όπου όλοι, ΜΜΕ και βουλευτές έμειναν σε αυτην χαρακτηρίζοντας την αντιδημοκρατική. (Βλέπετε τώρα τελευταία με τον ΣΥΡΙΖΑ στο τιμόνι της Χώρας δεν  έχει χαθεί, καταστρατηγηθεί κάθε έννοια του Συντάγματος και των δημοκρατικών θεσμών… εκεί δεν εστίασε κανένας.

ΠΕΡΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΓΟΣ

ΠΡΩΤΟΝ: Ο ίδιος ο Ερντογάν, φιλοξενούμενος της Ελλάδος θρασύτητα, είπε ότι στην Θράκη έχει 4 βουλευτές δικούς του κάτι που από τους εδώ μουσουλμάνους βουλευτές δεν καυτηριάστηκε και δεν δήλωσαν και οι τέσσερις ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Οι μειονοτικοί βουλευτές μοστράρουν σε δημόσιες εμφανίσεις τους με φόντο την Τουρκική Σημαία και τον σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ Ατατούτρκ.

ΤΡΙΤΟΝ: Οι μειονοτικοί βουλευτές υποστηρίζουν την δημιουργία δίγλωσσων νηπιαγωγείων «θάβοντας» τους πομάκους και τους Ρωμά στην Θράκη κατ «άνωθεν» εντολή πιστή σε μία ανεκτική «δημοκρατία» όπως είναι αυτή της Ελλάδος. Στην Τουρκία αν πήγαιναν κόντρα στην εκπαιδευτική πολιτική της θα βρίσκονταν στις φυλακές.

Και πολλά άλλα παρόμοια τα οποία το προεδρείο της βουλής δεν έλαβε καθόλου υπόψη. Ορθώς έπραξε το προεδρείο και τον τιμώρησε γιατί η βουλή δεν είναι καφενείο αλλά δεν εξέτασε και τους λόγους που επικαλέστηκε ο εν λόγο βουλευτής που είτε το θέλει είτε όχι το «δημοκρατικό τόξο», άραγε πόσο δημοκρατικό είναι αυτό το τόξο που ρήμαξε την Ελλάδα και τους Έλληνες; Άλλη συζήτηση, οι «εγκληματίες» Χρυσαυγίτες βρίσκονται εκεί όπως και οι πολιτικοί εγκληματίες του «Δημοκρατικού τόξου»,  με την ψήφο του Ελληνικού Λαού.

Και το καυτό ερώτημα πλέον που δεν τίθεται μόνο από εμάς αλλά από ολόκληρο των Θρακιώτικο λαό. Με όλα τα παραπάνω, με ποιο σκεπτικό ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε σε αυτήν την σημαντική Επιτροπή της Βουλής τον εν λόγω κύριο;

Δεν γνωρίζει η κυβέρνηση ότι ο εν λόγω κύριος είναι «Τούρκος» κατά δήλωση Ερντογάν;

Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή έβαλε έναν «Τούρκο» όπως ισχυρίζεται ο Ερντογάν στην ποιο σημαντική Επιτροπή της Βουλής την στιγμή που η Ελλάδα και η Τουρκία με ευθύνη την επιθετικότητα της δεύτερης, στην ουσία βρίσκεται σε πόλεμο;

Απλές σκέψεις ενός μέσου Έλληνα που προσπαθεί απλά να ξεχωρίσει ποιος δουλεύει ποιόν σε τούτον τον τόπο.

Και μία αφελή ερώτηση υπάρχει κάποια υπηρεσία μέσα στην Βουλή που να συλλέγει πληροφορίες για το ποιόν του κάθε βουλευτή που συμμετέχει σε νευραλγικές επιτροπές όπως είναι η εξωτερικών και Άμυνας;

Ή μήπως οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου είναι πέραν πάσης υποψίας;