ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Επιτέλους μετά και την ξευτίλα της σύλληψης των δύο στρατιωτικών, απόρροια της ασχετοσύνης και του επικίνδυνου ωχαδερφισμού της κυβέρνησης, συνδυασμένο με την «προοδευτική»  αρλούμπα, οι Έλληνες ψηφοφόροι κατάλαβαν ότι τα τελευταία 40 χρόνια δηλαδή μετά την μεταπολίτευση, εκλογή την εκλογή, ψήφιζαν με λάθος κριτήρια. Επιστέγασμα η ανάδειξη στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μίας επικίνδυνης για την Χώρα ομάδας η οποία εν είδη πλιάτσικου ήρθε να αποτελειώσει ότι δεν είχαν αποτελειώσει όλοι οι προηγούμενοι, επιλογή της συμφεροντολογικής σκέψης των ψηφοφόρων.

Μέχρι σήμερα οι Έλληνες πολίτες εκπαιδευμένοι από το πολιτικό σύστημα που αποτελούνταν από «παρτάκιδες» ψήφιζαν με κριτήριο τα μικροσυμφέροντα και τον «εαυτούλη» τους χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι άνοιγαν τον δρόμο με αυτήν την λογική στους κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούγοντας πλέον τους συμπολίτες μας, καταγράφηκε η λάθος απόφαση τους την λάθος στιγμή με τα λάθος κριτήρια όπου δυστυχώς το πληρώνουν και αυτοί μαζί με τους απογόνους τους.

Οι Έλληνες ψηφοφόροι ακλουθώντας το παράδειγμα του Ανδρέα Παπανδρέου όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει πώς θα πληρώσει τα δάνεια που έπαιρνε η απάντηση του, αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν «μέχρι τότε ποιος ζει και ποιος πεθαίνει». Αυτή η λογική που εφαρμόστηκε στις πολιτικές επιλογές κατά κόρον από τους Έλληνες ψηφοφόρους, έφερε στο προσκήνιο ανθρώπους για να διαχειριστούν την τύχη τους όπως ο Καραμνλής ο νεότερος, ο Γ. Παπανδρέου και φυσικά ο Τσίπρας. Άνθρωποι που δεν κοπίασαν ποτέ στην ζωή τους και στην λογική πάρτε δανεικά και δώστε τους ότι θέλουν αρκεί να μας ψηφίζουν και να μας κρατούν στις καρέκλες.

Ακούγοντας σήμερα τους Έλληνες ψηφοφόρους οι οποίοι παραδέχονται ότι η δικοί τους συμπεριφορά έφερε τα πράγματα στο σημείο να μπαίνουν στον Ελλαδικό χώρο Τούρκοι Στρατιώτες και να στήνουν ενέδρα και να απαγάγουν Έλληνες Στρατιώτες και να μην ανοίγει «ρουθούνι».

Αλήθεια πόσο δύσκολο ήταν να μπούνε οι Έλληνες καταδρομείς στην Τουρκία και να απαγάγουν δύο Τούρκους Στρατιώτες για να γίνει η ανταλλαγή όμορφα και ωραία;

Αυτή η σκέψη «τρελαίνει» τους συνομιλητές μας.

Ελπίδα όλων, ανεξάρτητα από τα κόμματα που είναι οι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές και όποτε αυτές γίνουν, μετά και από αυτό το ρεζιλίκι, να ψηφίσουν αν μη τι άλλο βουλευτές που να έχουν βάλλει «πενιά» στην ζωή τους και να έχουν δουλέψει.

Όσο «λαδιάρης» και αν είναι ο αρχηγός του κόμματος, αν οι βουλευτές του έχουν επιλεγεί με σωστά κριτήρια, τι θα κάνει ο αρχηγός του κόμματος; Μπορεί να κάνει «λαδιά»;

Άρα καθαρούς και έντιμους βουλευτές στο κοινοβούλιο.

Ας ξεκινήσουν πλέον οι πολίτες την αλλαγή της νοοτροπίας με δική τους επιλογή για το κοινό καλό και όχι τα μικροσυμφέροντα τους.