ΑΝΤΙ – ΔΕΛΤΙΟ Νο 13

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Κουβέλης Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας. Από δω τόχε από κει τύχε έγινε υπουργός, τώρα αν χρειαστεί να πάρει το ντουφέκι να… πολεμήσει θα του κάνει καμιά μετάθεση ο Τσίπρας μέσα στο πεντάγωνο και θα την βγάλει στην λούφα. Άλλωστε μια ζωή λουφαδόρος της πολιτικής ήταν γιατί να αλλάξει στα γεροντάματα.

Δύο … μύρια θα διεκδικήσουν δύο εταιρείες από τον δήμο Αβδήρων. Αλλοίμονο στους αυτοδιοικητικούς.  Έχουν να σφίξουν κ@λ…οι  Μπας και μάθουν να σέβονται τα λεφτά των δημοτών.

Εκλογές λοιπόν στο Περιφερειακό συμβούλιο γιατί έμειναν από … πρόεδρο όπου σημειωτέων είπε και καλά λόγια φεύγοντας για τον περιφερειάρχη και κάνει εντύπωση. Όσοι έφυγαν από πόστα της Περιφέρειας όλο και έναν κακό λόγο είχαν να πουν για τον Μέτιο. Αυτή κι αν ήταν έκπληξη.

Το διαβάσαμε και αυτό, που συμβαίνει στην Ορεστιάδα. Στο ΙΕΚ λέει, δεν έχουν εγκαταστάσεις για να κάνουν την πρακτικοί τους οι σπουδαστές. Σημειωτέον ότι αυτοί οι άνθρωποι μαθαίνουν να μαγειρεύουν.

Μόλις μάθαμε ότι τον λογαριασμό της Ντόρας στο τουίτερ τον χειρίζεται συνεργάτης της αλλά ρίχνει και αυτή κάπου κάπου κανένα καρφάκι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πλάκα και (προπαγάνδα) στους συνταξιούχους.

Λένε στους συνταξιούχους πως οι συντάξεις τους μειώνονται με νόμους του 2012 και με αστερίσκο στην πίσω σελίδα, λέει πως ο νόμος ψηφίστηκε στο 2016!!

Αυτό με το κοινωνικό φροντιστήριο και τον δήμο Ξάνθης …  κάτι δεν «δένει».  Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουν οι γονείς για να πάνε τα παιδιά τους στο φροντιστήριο και μάλιστα σε καιρό ανέχειας, δίπλα τους να λειτουργεί το «τζάμπα» φροντιστήριο του δήμου και να μην προτιμάνε. Σίγουρα αυτό,  ο δήμος Ξάνθης θα πρέπει να το ψάξει λίγο παραπάνω. Δεν μπορεί, κάτι δεν κάνει καλά. Τα ιδιωτικά φροντιστήρια είναι επιχειρήσεις και καταφέρνουν με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω της κάκιστης συμπεριφοράς της κυβέρνησης προς τους επιχειρηματίες,  να μην μειώσουν την ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας και να προτιμώνται από τους πολίτες. Μάλλον θα πρέπει να απασχολήσει τον δήμο Ξάνθης και να δει που κάνει το λάθος.  Εκτός αν όπως είθισται το κάνει για να το κάνει.

«Έφυγε» στην «γειτονιά» των αγγέλων η μητέρα του Δ. Μπένη η κ. Αναστασία και το τελευταίο αντίο ειπώθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Το Μάιο οι εκλογές της ΝΟΔΕ Ξάνθης και όπως είπε ο Πατεράκης στην Θράκη, δεν πρέπει να απασχολεί την καθημερινότητα των Ξανθιωτών. Μα αγαπητέ μου ούτε και στις προηγούμενες εκλογές απασχολήθηκαν καθόλου οι Ξανθιώτες.

Τελικά 7.500 ευρώ θα πληρώσουν οι Ξανθιώτες για την πεζογέφυρα των Κιμμερίων. Ειδικοί δεν είμαστε αλλά οι Τεχνικές Υπηρεσίες ίσως θα μπορούσαν αυτά τα λεφτά να τα γλυτώσουν μιας και είναι δύσκολοι οι καιροί και όσο για την γκρίνια του κ. Καρά Αχμέτ Έχει δίκιο ο άνθρωπος αν είναι έτσι όπως τα λέει, χειρότεροι των μνημονίων που ποτέ δεν διαβάζουν οι βουλευτές έγινε ο δήμος Ξάνθης.

100 τόνοι αλάτι για το χιόνι της Ξάνθης δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη ποσότητα. Να θυμίσουμε μόνο στους Ξανθιώτες ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος όταν χιονίζει να καθαρίσει το πεζοδρόμιο του, είτε είναι σπίτι είτε μαγαζί. Διαφορετικά αν κάποιος γλιστρήσει και πέσει, δεν θα μπορεί να στραφεί κατά  κατά του δήμου.

Παράγινε το κακό με τα πενταψήφια και μάλλον οι τηλεφωνικές εταιρείες θα πρέπει να προστατεύσουν τους πελάτες τους. Εκτός αν οι μηνύσεις πέσουν βροχή και συνετιστούν γιατι επιτρέπουν στα συστήματα τους στους επιτήδειους για να «φορτώνουν» τους λογαριασμούς των πελατών τους. Εκτός αν  και αυτές παίρνουν και αυτές το «κάτι τις» τους.

Και επίσημα πλέον η Θράκη είναι η ποιο φτωχοί της Ευρώπης. Είμαι περίεργος να ακούσω τι λένε οι αυτοδιοικητικοί και οι βουλευτές της Θράκης που δεν βάζουν πενιά για να αλλάξουν τα πράγματα, να ανοίξουν δουλειές και πάει λέγοντας. Δηλαδή όλους αυτούς τους «ταγούς» της Θράκης μαζί με τους «εντιμότατους άρχοντες» γιατί τους πληρώνουμε;

Και επίσημα πλέον η Ξάνθη γίνεται  ο νομός του «μπάφου» και για να μην παρεξηγηθούμε, του «ιατρικού» χασισιού. Εμ βέβαια τι ανάπτυξη περίμενες με τρείς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Καμιά άλλη πρόταση δεν είχατε παιδιά;. Τέτοιες καλλιέργειες φανερές και κρυφές υπάρχουν. Τίποτε άλλο που να δώσει ένα κομμάτι ψωμί στον νομό; Ούτε ένα ούτε δύο στρέμματα. 50.000 στρέμματα στην Ξάνθη με χασίσι. Θα περπατάς και θα μαστουρώνεις.

Πάντως δεν πρέπει να έχουν παράπονο οι δημότες του δήμου Μύκης. Ο δήμαρχος τους αυτός που πηγαίνει αλαμπρατσέτο με τους βουλευτές τις Ξάνθης και τον Χουσείν στα υπουργεία, έκλεισε τα σχολεία στο χιόνι. Βλέπετε εκεί δεν τον πείραξε που οι μαθητές έχασαν τα μαθήματα τους.  Στα καρναβάλια όμως στεναχωρήθηκε ο φίλτατος μην μείνουν αγράμματα τα παιδιά. Μάλλον πήρε το «οκ» από τα … «υπάρχουν και … άλλα». Βρεμένη σανίδα που χρειάζεται σε κάποιους. Έτσι είναι, δώσε θάρρος στον χωριάτη να σανέβει στο κρεβάτι.

Σπασμένα τζάμια και μουτζουρωμένα ντουβάρια το δικαστικό μέγαρο της Ξάνθης από «δημοκράτες» κατά πάσα πιθανότητα.