Για να καταλάβουμε κάτι σε αυτόν τον τόπο. Τα Σώματα ασφαλείας όταν δέχονται επίθεση πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον οπλισμό του σκάφους που η μητέρα πατρίδα τους παραδίδει με σκοπό να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και φυσικά τις ζωές και την υπόσταση της Ελλάδος.

Κάπου γράφτηκε ότι το Λιμενικό Σκάφος δεν είχε οπλισμό. Οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος δεν είχαν τον ατομικό τους οπλισμό; Γιατί δεν τον χρησιμοποίησαν; Γιατί δεν προστάτευσαν τους εαυτούς τους κάνοντας χρήση του ατομικού τους οπλισμού ή μήπως … έπρεπε να πάρουν πρώτα την εντολή από τον υπουργό τους που δεν είδε λέει την ρύπανση στον Σαρωνικό;

Αν μεν το πλωτό μέσο προστασίας των συμφερόντων της Χώρας μας, δεν ήταν οπλισμένο, θα πρέπει πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος, να καθίσει «στο σκαμνί» με την αιτιολογία ότι στέλνουν άοπλους πολίτες επιφορτισμένους με την προστασία της χώρας  στην περιοχή των Ιμίων σαν αρνιά  στο στόμα του λύκου.

Αν μεν δεν τους επετράπη να κάνουν χρήση του ατομικού τους οπλισμού χωρίς εντολή, την ώρα που οι Τούρκοι προσπάθησαν με τον «τσαμπουκά» τους να βυθίσουν το σκάφος του Λιμενικού στα Ίμια, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας και ορθός οι Τούρκοι κινούνται με «τσαμπουκά» στα Ελληνικά Χωρικά ύδατα.

Πόσο ηλίθια μπορεί να είναι η πολιτική ηγεσία που στέλνει τα Ελληνόπουλα για σφαγή;

Και ακόμη χειρότερος ο αρχηγούς του Λιμενικού Σώματος ο οποίος θεωρητικά υπηρέτησε σε μάχιμες μονάδες του Λιμενικού, δέχτηκε ως κλασικός «οσφυοκάμπτης» (;) τις εντολές ενός ανθρώπου του συρφετού που παριστάνει τον Υπουργό(;)

Έλεος ποια με τους φυσικούς αρχηγούς των Σωμάτων Ασφαλείας και του Στρατού. Φτάνουν ποια οι υποκλίσεις σε ανάξιους πολιτικούς προϊστάμενους.

Οι φυσικοί αρχηγοί των Σωμάτων Ασφαλείας και του Στρατού, θα πρέπει αμέσως να παραιτηθούν γιατί επιτρέπουν σε ανάξιους πολιτικούς, λόγω αδιαφορίας και ανικανότητας, να παίζουν τις ζωές του προσωπικού τους κορώνα γράμματα.

Εκτός ποια αν από το «σκύψε σκύψε», τους έμεινε συνήθεια και θυμούνται το «αντριλίκι» τους όταν είναι αχρείαστοι στους πολιτικούς και τους αποστρατεύουν.