Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ξάνθης έκοψε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου την ετήσια πίτα του για το 2018. Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης Ξάνθης και περιθεωρίου κ. κ. Παντελεήμων.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Στρατηγού Δκτή του Δ΄ ΣΣ Υπ/γος κ. Λιάκος Γεώργιος, ο Αντιπεριφεριάρχης κ. Εφραιμίδης Νικόλαος, ο Δκτής ΠΒ Ταξίαρχος κ. Αλφαντάκης Σπύρος, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Δήμαρχος Αβδήρων κ. Γεώργιος Τσιτιρίδης,  ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου, ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Καραμανλής Ιωάννης, ο εκπρόσωπος του Δκτή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης κ. Αναστάσιος Τοπαλίδης,  ο Λιμενάρχης Λάγους κ. Κυλίτσης Απόστολος, ο Πρόεδρος των Αιμοδοτών Ξάνθης και του Γηροκομείου Ξάνθης κ. Παπαχρόνης Ιωάννης, ο Πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων κ. Ρωμανίδης Θεόδωρος, εκπρόσωποι Συνδέσμων και Συλλόγων, μέλη του Συνδέσμου και πολλοί φίλοι.

 

Ο Σύνδεσμος τίμησε τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Ξάνθης επί 12 συναπτά έτη, για την προσφορά του στον Σύνδεσμο και την συνεχιζόμενη υλική και ηθική προσφορά του.  Την τιμητική πλακέτα επέδωσε ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Ξάνθης κ. Σπυριδόπουλος Ιωάννης.

 

Ο Πρόεδρος το ΔΣ και τα μέλη του ΣΕΑΝ Ξάνθης ευχαριστούν θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον Σύνδεσμο.