ΚριόςΓενικά
Το πλανητικό σκηνικό, Κριέ, αλλάζει και σε απομακρύνει από σοβαρούς κινδύνους, ευτυχώς δίχως επιπτώσεις. Πάρε μία βαθιά ανάσα και ξεκίνα να διορθώσεις όσα εκκρεμούν εδώ και καιρό. Τώρα μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα, που σε ταλαιπώρησαν αρκετά, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τόσες ευθύνες που έχεις, Κριέ, σου μένει λίγος χρόνος για τη σχέση σου. Καλό είναι να δείξεις ενδιαφέρον στο ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα κι εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ μου, θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις, που θα φέρουν τα αποτελέσματα που ήθελες εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου, σε απασχολούν αρκετά, διότι οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Ταύρος

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε μου, η οικογένεια σε κουράζει, αναθέτοντάς σου διαρκώς υποχρεώσεις που δε σε αφορούν άμεσα. Μία σοβαρή συζήτηση θα δώσει λύσεις και θα φέρει ισορροπίες. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, για να προχωρήσει η κατάσταση και να λυθούν προβλήματα, που βαραίνουν εξίσου όλους.Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα, Ταύρε, σε ό,τι κάνεις στη σχέση σου, διότι μερικά πράγματα θα προκαλέσουν εκνευρισμό στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, μην καθυστερείς, κάνε πράξεις αυτά που σκέφτεσαι για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων. Είσαι σε θέση να ρυθμίσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.

Δίδυμος

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, μην αφήνεις περιθώρια να σου ζητούν συνεχώς χάρες. Η ευαισθησία σου πρέπει να αποκτήσει όρια, διαφορετικά κινδυνεύεις να χάσεις την ουσία και τον απαραίτητο χρόνο για την κάλυψη των προσωπικών σου αναγκών. Φίλοι και συνεργάτες είναι σε θέση να καταλάβουν.Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά σήμερα, Δίδυμε. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να επαναπροσδιορίσεις μερικά θέματα, ώστε να περνάτε καλά κι οι δυο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα μπορέσεις σήμερα να καταφέρεις πολλά πράγματα, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδια, που θα σε οδηγήσουν στους στόχους σου. Στα οικονομικά, έχεις πολλά έξοδα. Ετοίμασε έναν καλό προγραμματισμό και απόφυγε τις πολλές δαπάνες, για να τα καλύψεις όλα, με τον καλύτερο τρόπο.

Καρκίνος

Γενικά
Η εποχή είναι κατάλληλη, Καρκίνε, για διερεύνηση των κατάλληλων συνθηκών, που θα οδηγήσουν τα σχέδιά σου στην πραγματοποίησή τους. Σήμερα δείξε σοβαρότητα και παρατήρησε προσεκτικά κινήσεις και λόγια. Μέσα σε αυτά που θα ακούσεις, βρίσκεται μία πληροφορία, που θα σε απελευθερώσει, οδηγώντας σε ολοκληρωτική επιτυχία.Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε στη σχέση σου, Καρκίνε, να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το ταίρι σου, διότι το μόνο που καταφέρνεις είναι να στεναχωριέσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε μου, έχεις πολλά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Φρόντισε σήμερα να ολοκληρώσεις θέματα που μπορεί να σου δημιουργούν καθυστερήσεις. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που ίσως προκύψουν.


Λέων


Γενικά
Η δημιουργικότητά σου, Λέων, βρίσκει τρόπους να εκφραστεί. Κερδίζεις αναγνώριση και δώρα. Σήμερα, σημαντικές προτάσεις θα ακολουθήσουν, που θα πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά, για να μπορέσουν να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για όσα θα ακολουθήσουν.Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις αρκετή ικανοποίηση. Σε σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Ερμής από τον Υδροχόο θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και πολύ γρήγορα θα κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Παρθένος

Γενικά
Οι άσχημες εμπειρίες που πέρασες, Παρθένε, σε γέμισαν κούραση, απογοήτευση και θλίψη, φεύγοντας όμως άφησαν γνώση και σοφία, που τώρα μπορείς να αξιοποιήσεις προχωρώντας μπροστά. Σήμερα, ίσως αυτά που σου προτείνονται να μη σε ικανοποιούν πλήρως, με τη δική σου όμως γνώση σύντομα θα καταφέρεις αυτά που πραγματικά επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε, θα αρχίσεις να ισορροπείς σε πολλές καταστάσεις, που μέχρι σήμερα σε έβαζαν σε ερωτηματικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικά ευνοούνται.


Ζυγός


Γενικά
Η χαρά που θα λάβεις, Ζυγέ μου, μέσα από κάποιο μήνυμα, είναι μεγάλη και σου προσφέρει νέους ορίζοντες. Σήμερα, δώσε χρόνο στον εαυτό σου να οργανώσει τα επόμενα βήματα και σιγουρέψου, πως ο δρόμος που θα διαλέξεις είναι πραγματικά αυτός που θέλεις. Μόνο τότε θα βρεις την ολοκλήρωση και την ευτυχία.Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, η καλή διάθεση που θα έχεις, θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τυχόν αμφιβολίες, που έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν προτάσεις, που πρέπει να δεις με πολύ σοβαρότητα, αφού οδηγούν στην επιτυχία. Στα οικονομικά, κάνε συζητήσεις και ζήτησε αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο.

Σκορπιός


Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, το κοινωνικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα μπερδεμένο και σου προσφέρει πολλά σκαμπανεβάσματα, μέσα από συναντήσεις και ιδιαίτερες συζητήσεις. Δώσε την απαραίτητη προσοχή, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις υποχρεώσεις και ανάγκες, που η ικανοποίησή τους σε χαροποιεί.Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις μικροπαρεξηγήσεις που έχεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, Σκορπιέ, αν και σήμερα θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στα οικονομικά, υπάρχουν ανοίγματα που πρέπει να καλύψεις και θέματα που πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις.

Τοξότης


Γενικά
Σήμερα, Τοξότη μου, κάποιοι σε στηρίζουν, αλλά ο τρόπος τους αποδεικνύεται πολύ περίεργος. Περίμενε πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου και μην ξεχνάς, πως η βοήθεια δεν παύει να είναι βοήθεια, με όποιον τρόπο και να έχει προέλθει. Μην περιμένεις πάντως να αλλάξει η ζωή σου, δίχως να κοπιάσεις εσύ γι’ αυτό.Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς από σήμερα, Τοξότη μου, να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο προβλήματα που έχεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές, κι εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά, σήμερα θα έχεις πάρα πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

Αιγόκερως


Γενικά
Η απόφασή σου, Αιγόκερε, για ολοκληρωτική αλλαγή πορείας είναι πέρα για πέρα σωστή. Σήμερα, μη συζητάς και μη ρωτάς τη γνώμη τρίτων, αφού η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί σωστά και θα λάβεις όσα έχεις φανταστεί, και ακόμα περισσότερα. Μην καθυστερείς, λοιπόν, άλλο, να προχωρήσεις στα σχέδιά σου.Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Αιγόκερέ μου, σήμερα να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και γεγονότα που θα σε κάνουν πολύ να χαρείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, τα πας πολύ καλά. Θα έχεις εξαιρετική συνεργασία και θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή, για να αποφύγεις προβλήματα.

Υδροχόος


Γενικά
Οι κακές στιγμές του παρελθόντος, Υδροχόε μου, απομάκρυναν την αυτοπεποίθησή σου και μάταια προσπαθείς να την ανακτήσεις. Εκεί που χάνεις το κουράγιο σου όμως, ένα χέρι βοηθείας εμφανίζεται κι εσύ κάνεις στροφή εκατόν ογδόντα μοιρών. Οι ισορροπίες επανέρχονται και κάθε αρνητική σκέψη εξαφανίζεται δια παντός.Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Υδροχόε, θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις τα αισθήματα που έχεις στο ταίρι σου και να μην κινείσαι με τόσο εγωισμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στη δουλειά σου, Υδροχόε, χωρίς να επηρεαστείς από κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Ξέρεις πολύ καλά, ποιους στόχους έχεις βάλει και οδεύεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα. Απόφυγε όμως να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

Ιχθύς

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, θα σου γίνουν προτάσεις, που έρχονται εντελώς ξαφνικά. Από τη μία αυτό σε χαροποιεί, αλλά παράλληλα γεμίζει υποχρεώσεις το ήδη φορτισμένο σου πρόγραμμα. Μόνο η καλή οργάνωση μπορεί να σε βοηθήσει, να τα φέρεις όλα εις πέρας με επιτυχία. Μην παραμελείς τη συνέπεια που απαιτείται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ιχθύ, φρόντισε σήμερα, σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, να έχεις διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και θα σε ευνοήσουν να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στη δουλειά σου, Ιχθύ, αλλά φρόντισε και να τελειώνεις και κάποια θέματα, που μέχρι τώρα σε προβληματίζουν. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα υποχρεώσεις που έχεις, για να αποφύγεις το άγχος, που είναι μεγάλο.

oroskopos.gr