Οι κεραυνοβόλοι έρωτες και οι απρόσμενες ερωτικές εξομολογήσεις κάνουν πάρτι σήμερα

 

Οι κεραυνοβόλοι έρωτες και οι απρόσμενες ερωτικές εξομολογήσεις κάνουν πάρτι σήμερα! Τα καλύτερα και μάλιστα χωρίς να το περιμένουν, σε Έρωτα και Χρήμα θα έχουν οι Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες, Λέοντες και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

Κριός

Πάρε μία βαθιά ανάσα και ξεκίνα να διορθώσεις όσα εκκρεμούν εδώ και καιρό. Τώρα μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα, που σε ταλαιπώρησαν αρκετά, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Με τόσες ευθύνες που έχεις, Κριέ, σου μένει λίγος χρόνος για τη σχέση σου. Καλό είναι να δείξεις ενδιαφέρον στο ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα κι εσύ.

Ταύρος

Μία σοβαρή συζήτηση θα δώσει λύσεις και θα φέρει ισορροπίες. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του, για να προχωρήσει η κατάσταση και να λυθούν προβλήματα, που βαραίνουν εξίσου όλους. Πρόσεξε σήμερα, Ταύρε, σε ό,τι κάνεις στη σχέση σου, διότι μερικά πράγματα θα προκαλέσουν εκνευρισμό στο ταίρι σου.

Δίδυμος

Η ευαισθησία σου πρέπει να αποκτήσει όρια, διαφορετικά κινδυνεύεις να χάσεις την ουσία και τον απαραίτητο χρόνο για την κάλυψη των προσωπικών σου αναγκών. Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά σήμερα, Δίδυμε. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να επαναπροσδιορίσεις μερικά θέματα, ώστε να περνάτε καλά κι οι δυο.

Καρκίνος

Η εποχή είναι κατάλληλη, Καρκίνε, για διερεύνηση των κατάλληλων συνθηκών, που θα οδηγήσουν τα σχέδιά σου στην πραγματοποίησή τους. Σήμερα δείξε σοβαρότητα και παρατήρησε προσεκτικά κινήσεις και λόγια. Απόφυγε στη σχέση σου, Καρκίνε, να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το ταίρι σου, διότι το μόνο που καταφέρνεις είναι να στεναχωριέσαι.

Λέων

Τα αισθηματικά σου, Λέων, θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις αρκετή ικανοποίηση. Σε σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Ερμής από τον Υδροχόο θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και πολύ γρήγορα θα κάνεις καινούργια γνωριμία.

Παρθένος

Οι άσχημες εμπειρίες που πέρασες, Παρθένε, σε γέμισαν κούραση, απογοήτευση και θλίψη, φεύγοντας όμως άφησαν γνώση και σοφία, που τώρα μπορείς να αξιοποιήσεις προχωρώντας μπροστά.  Στη σχέση σου, Παρθένε, θα αρχίσεις να ισορροπείς σε πολλές καταστάσεις, που μέχρι σήμερα σε έβαζαν σε ερωτηματικά.

Ζυγός

Σήμερα, δώσε χρόνο στον εαυτό σου να οργανώσει τα επόμενα βήματα και σιγουρέψου, πως ο δρόμος που θα διαλέξεις είναι πραγματικά αυτός που θέλεις. Μόνο τότε θα βρεις την ολοκλήρωση και την ευτυχία. Σήμερα, Ζυγέ, η καλή διάθεση που θα έχεις, θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τυχόν αμφιβολίες, που έχεις για το ταίρι σου.

Σκορπιός

Δώσε την απαραίτητη προσοχή, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις υποχρεώσεις και ανάγκες, που η ικανοποίησή τους σε χαροποιεί. Σήμερα, Σκορπιέ, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις μικροπαρεξηγήσεις που έχεις με το ταίρι σου.

Τοξότης

Περίμενε πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου και μην ξεχνάς, πως η βοήθεια δεν παύει να είναι βοήθεια, με όποιον τρόπο και να έχει προέλθει. Μην περιμένεις πάντως να αλλάξει η ζωή σου, δίχως να κοπιάσεις εσύ γι’ αυτό. Μπορείς από σήμερα, Τοξότη μου, να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο προβλήματα που έχεις στη σχέση σου.

Αιγόκερως

Σήμερα, μη συζητάς και μη ρωτάς τη γνώμη τρίτων, αφού η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί σωστά και θα λάβεις όσα έχεις φανταστεί, και ακόμα περισσότερα. Μην καθυστερείς, λοιπόν, άλλο, να προχωρήσεις στα σχέδιά σου. Στη σχέση σου, Αιγόκερέ μου, σήμερα να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και γεγονότα που θα σε κάνουν πολύ να χαρείς.

Υδροχόος

Εκεί που χάνεις το κουράγιο σου όμως, ένα χέρι βοηθείας εμφανίζεται κι εσύ κάνεις στροφή εκατόν ογδόντα μοιρών. Οι ισορροπίες επανέρχονται και κάθε αρνητική σκέψη εξαφανίζεται δια παντός. Η σχέση σου, Υδροχόε, θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις τα αισθήματα που έχεις στο ταίρι σου και να μην κινείσαι με τόσο εγωισμό.

Ιχθύς

Στη σχέση σου, Ιχθύ, φρόντισε σήμερα, σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, να έχεις διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και θα σε ευνοήσουν να πετύχεις αυτό που θέλεις.

 

Πηγή