ΑΝΤΙ – ΔΕΛΤΙΟ Νο 9

Αίσθηση προκάλεσε η θέση του προκαθήμενου της εκκλησίας της Ξάνθης και Περιθεωρείου κκ Παντελεήμωνα. «Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική».

Άντε τώρα να το καταλάβουν τα «ντουγάνια» της Αθήνας που ενώ έχουν χάσει το έρισμα στην κοινωνία συνεχίζουν χωρίς ντροπή να ταΐζουν σανό στους πολίτες.

Ιστορία και αυτή με τους τευτλοπαραγωγούς. Κάθε χρόνο κοροϊδία. Δεν φτάνει που τους ξεκλήρισαν με τις πολιτικές τους, δεν τους πληρώνουν κιόλας. Χαρά όμως ο ΣΥΡΙΖΑ της Ξάνθης που έτρεξε να δηλώσει περιχαρείς ότι  οι αγρότες του νομού δεν πρέπει να φοβούνται γιατί ήδη ο μεγάλος κι τρανός βολευτής Γιαννακίδης θα αλλάξει τις φυτείες με τα τεύτλα που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα στην αγροτική οικονομία με χασίσι μυρωδάτο. Οπότε έχει εκπονήσει σχέδιο αναδιάρθρωσης των καλλιεργειών με … κάνναβη αλλά για ιατρικούς λόγους. Αυτό το διευκρίνισε ο άνθρωπος και αμαρτία δεν έχει και σίγουρα ως άνθρωπος της αγοράς, βλέπετε έχει δουλέψει τόσο πολύ στην ζωή του και αυτός μαζί με τον Πρωθυπουργό του ο οποίος δούλεψε για πρώτη φορά στην ζωή 17 ολόκληρες ώρες… οπότε και ο κ. Γιαννακίδης με την πλούσια εμπειρία του στα της αγοράς, προτείνει αναδιάρθρωση της καλλιέργειας  με χασίσι μυρωδάτο, που θα το παίρνουν λέει οι ασθενείς και θα γίνονται περδίκια. Εμ δυστυχώς αγαπητέ κ. Γιαννακίδη έτσι όπως καταντήσατε τους Έλληνες μόνο μαστουρωμένους θα τους ελέγχετε αφού τους τινάξατε τα πέταλα.

Βέβαια να μην έχουμε παράπονο από τους κυβερνόντες αφού στα αγροτοκτηνοτροφικά τα πάνε περίφημα. Σταμάτησε μία μεγάλη βιομηχανία να αγοράζει το γάλα και οι Ξανθιώτες κτηνοτρόφοι με την συνδρομή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, έλυσαν το βιοποριστικό τους πρόβλημα. Πίνουν οι ίδιοι το γάλα και ησυχάσανε. Το ποιο ωραίο είναι ότι μάθαμε χωρίς να είναι βέβαιο πώς  ο Υπουργός της Αγροτικής Υποανάπτυξης σε συνεννόηση με τον Μουζάλα, το πολιτικό αστέρι της μετανάστευσης που προτείνετε να πάρει πόστο και στην ευρωπαϊκή ένωση… αυτός ντε που άλλα σκέπτεται την ώρα που μιλάει και ότι κατάλαβε ο Ελληνικός Λαός κατάλαβε… Αυτοί οι δύο λοιπόν φωστήρες της κυβέρνησης που μυρίζουν «προοδευτισμό» χειρότερα από το γάλα … έχετε μυρίσει γάλα πεσμένο στην γη και ξυνισμένο; Αν δεν έχετε μανταλάκι στην μύτη το λιγότερο θα λιποθυμήσετε, αυτοί λοιπόν οι δύο κύριοι αποφάσισαν να «κολχοποιήσουν» την παραγωγή γάλακτος στην Ξάνθη και έτσι οι κτηνοτρόφοι θα δίνουν το γάλα τους στους μετανάστες του Μουζάλα και οι μετανάστες θα δουλεύουν τζάμπα στα ζωντανά τους. Δίκαια μοιρασιά σύμφωνα με την λογική του ΣΥΡΙΖΑ.

Και μιας και μιλάμε για τους μετανάστες τον τελευταίο καιρό οι «πρόσφυγες» Σύριοι Αφγανοί, Βούλγαροι, Αλβανοί και Ζιμπαμπουανοί «αλωνίζουν» στην Θράκη κουβαλώντας με βαπόρια, αεροπλάνα, φορτηγά και ΙΧ ότι πλάσμα έχασε το δρόμο του σε κάθε γωνιά της γης. Μάλιστα κάποιος δουλέμπορος  μπέρδεψε τους μετανάστες με κάποιους ντόπιους, μπήκε σε ένα χωριό του Έβρου βούτηξε καμιά δεκαριά, τους φόρτωσε σε ένα φορτηγό και πάνω στην Εγνατία στον κόμβο του Ιάσμου τους σταμάτησε η αστυνομία, είδε ότι δεν κουβαλούσε πρόσφυγες και τους άφησε να φύγουν. Μαζί τους βέβαια και ο δουλέμπορος που ήταν από το Πακιστάν, μάλιστα μαθαίνουμε ότι στο μεγάλο αυριανό συλλαλητήριο θα συμμετάσχουν και οι μετανάστες του Μουζάλα διαμαρτυρόμενοι για τα φιλέτα που τους ταΐζει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί λέει, δεν είναι ψημένα και από τις δύο μεριές ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.

Όσο για το αυριανό συλλαλητήριο όπως διαβάζουμε αν έχει τον παλμό και τον αριθμό που όλοι οι «ακροδεξιοί» κατά τον ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν, είναι βεβαιο ότι ο Πρωθυπουργός δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψει στην ζωή του αφού μετά το συλλαλητήριο θα αναγκαστεί να πάει στο σπίτι του να ξεκουραστεί, με δεδομένο ότι αν η οργή των Ελλήνων πολιτών που σιγοβράζει τρία ολόκληρα χρόνια, εκδηλωθεί, είναι βέβαιο ότι όσους Ρουβίκωνες και αν κατεβάσει η κυβέρνηση στην αντισυγκέντρωση το αποτέλεσμα για την κυβέρνηση θα είναι το ίδιο. Μάλιστα μάθαμε ότι πάνω από του Μαξίμου από χθες το βράδυ έχει σταθμεύσει ένα ελικόπτερο.

Λέτε να είναι για την κυβέρνηση; Θα δείξει αύριο.