Το γενικό συνεργείο αυτοκινήτων του Αιντήν που βρίσκεται δίπλα από το ξενοδοχείο Νατάσα, είναι ένα συνεργείο που εκτός από το προσωπικό, δουλεύει και το ίδιο το αφεντικό. Δείγμα ότι αγαπά και σέβεται την δουλειά, αλλά περισσότερο από όλα, σέβεται τους πελάτες του.

Το συνεργείο του Αιντήν λειτουργεί από το 2009 και εξυπηρετεί την πολυπληθή πελατεία του, που σίγουρα, για να έχει το συνεργείο αυτοκινήτων του τόση δουλειά, σημαίνει ότι το κριτήριο των πελατών του είναι αλάνθαστο.

Μιλήσαμε με κάποιους από τους πελάτες του, προσπαθώντας να κατανοήσουμε τους λόγους που οι πελάτες του βρίσκονται εκεί σχεδόν αφότου άνοιξε το συνεργείο, βλέποντας παράλληλα και νέους ανθρώπους να εμπιστεύονται το αυτοκίνητό τους στα χέρια του Αιντίν και των τεχνιτών του.

Οι πελάτες μας μίλησαν για εμπιστοσύνη, για λογικές τιμές, κυρίως όμως, γιατί όλα τα αυτοκίνητα πριν παραδοθούν στον πελάτη,  μετά την εργασία, περνούν από το «χέρι» του αφεντικού.

Όπως μας είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νικος, «δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει αυτοκίνητο από το συνεργείο του Αιντήν χωρίς ο ίδιος να ελέγξει το όχημα, να το δοκιμάσει και αφού ο ίδιος ικανοποιηθεί από το αποτέλεσμα της δουλειάς, τότε παραδίδει το αυτοκίνητο στα χέρια του πελάτη».

Ο ίδιος ο Αιντίν πρεσβεύει το δίπτυχο. «Ποιότητα στην εργασία και καλές τιμές».